The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon HEOS Soundbar és Subwoofer

Tovább bővül a Denon izgalmas HEOS termékcsaládja, mégpedig a szintén vezeték nélkül használható HEOS Bar és HEOS Subwoofer termékekkel, amelyek új és innovatív lehetőségeket kínálnak a kompakt és modern hifi illetve házi-mozi rendszerek felépítéséhez.

A HEOS Bar használatával egyrészt praktikusan ki lehet váltani a TV-k gyengécske hangrendszereit, másrészt a zenehallgatást is kényelmesen meg lehet oldani. A készülék a beépített HEOS technológia segítségével nem csak lejátssza a zenéit a felhasználó saját könyvtárából, hanem közvetlenül a telefonról is Bluetooth-on keresztül, valamint a streaming szolgáltatásokról is, beleértve a Spotify-t és a Tidal-t, sőt az internetes rádiót is. Ennek köszönhetően a HEOS Bar nem csupán egy jó minőségű TV soundbar korszerű jelfeldolgozással, erősítővel és hangszórókkal, hanem egy komplett zenei streaming megoldás, amely képes integrálódni a HEOS multiroom rendszerbe. A három csatornás felépítésű eszköz az 50 collnál nagyobb TV-khez is alkalmas, és használható a polcon, vagy falra szerelve is. Kilenc nagy teljesítményű meghajtót használ 45-fokos konfigurációban, hogy a hangok megfelelően tudjanak terjedni a szobában. 

Mivel ugyanazt a Denon DSP technológiát használja, mint ami a Denon díjnyertes AV receivereiben is megtalálható, így ez a vezeték nélküli SoundBar különleges virtuális térhatást biztosít. Az egyedülálló jelfeldolgozás dekódolja a térhatású hangzást, és olyan algoritmusokat használ, hogy azt a benyomást keltse, mintha egy 5.1 csatornás audio rendszerünk lenne, holott nincsenek is surround hangsugárzók telepítve. A Bar-t integrálni lehet még egy pár HEOS hangszóróval, valamint a szintén vezeték nélküli HEOS Subwoofer-rel is a teljes 5.1-es rendszerünk kiépítéséhez.

Denon HEOS Bar

A négy 4K-kompatibilis HDMI 2.0a bemenet alkalmassá teszi, hogy több forrásból ultra nagy felbontású AV rendszerekkel is használhassuk (például a Blu-ray lejátszó, set-top box és számítógép), míg a Dolby True HD és DTS-HD Master Audio feldolgozás azt jelenti, hogy olyan jó a hangminősége, ami illeszkedik a kiváló 4K képminőséghez.

A HEOS zene streaming funkciónak köszönhetően a saját zenei könyvtáron kívül akár a CD-nél is jobb minőségű DSD fájlokat, illetve a streaming szolgáltatásokat, beleértve a Spotify-t és a Tidal-t is lehet hallgatni a készülékkel. Emellett hallgathat zenét közvetlenül a telefonjáról vagy a táblagépéről Bluetooth-on keresztül, valamint internetes rádiót is. A HEOS Bar természetesen kombinálható más HEOS hangszórókkal is, így biztosítva a teljes multi-room rendszer kiépítésének lehetőségét akár a ház összes szobájában. Mindezt úgy valósították meg, hogy megtartották az egyszerű beállítást és működést, beleértve azt is, hogy a HEOS Bar képes megtanulni TV távirányító parancsokat és az intuitív HEOS App képes a teljes rendszer vezérlésére.

160807 HEOS subwoofer product angled LEFT horizontal B

 

Az új HEOS Subwoofer-t úgy tervezték meg, hogy tökéletes harmóniában együtt tudjon működni a teljes HEOS termékválasztékkal, a vezeték nélküli hangszóróktól az új AV termékekig és a HEOS Amp / HEOS Link elektronikákkal is. Neki köszönhetően erőteljesen megnövelhetjük a mély basszust mindegyik kiépítésnél - és mindezt természetesen HEOS módra - vezetékek nélkül tehetjük meg. A matt fekete színű, karcsú kialakítású vezeték nélküli mélynyomó függőlegesen vagy vízszintesen egyaránt használható, lehetővé téve, hogy tökéletesen illeszkedjen a szobájához a személyes elvárásainak megfelelően.
A két egyedileg tervezett 5-1/4"-os (13,5 cm) meghajtó egységet egy kifinomult D osztályú erősítő hajtja meg, amely tiszta, padlót-remegtető basszust nyújt. A fejlett digitális jelfeldolgozás optimalizálja a hangot az összes HEOS konfigurációhoz és részletes beállítási lehetőséget biztosít a magabiztosabb felhasználók számára is - mindez elérhető a HEOS alkalmazásban, így a beállítása egyszerű. Rendszerintegráció jellemzők is elérhetőek az alkalmazáson keresztül, így egyrészt gyárilag optimalizált beállítást nyújt minden konfigurációhoz, másrészt speciális beállításokat azon felhasználók számára, akik ezeken túl is szeretnék szabályozni a saját egyedi zenehallgatási környezetüket.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu