The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Cocktail Audio HA500H fejhallgató erősítő/DAC/előfok

Számos kiváló minőségű és ár/érték arányú hálózati lejátszó után a Cocktail Audio választéka most egy újabb divatos készülékfajtával, mégpedig egy fejhallgató erősítő/DAC/előfok kombinációval bővül, amely mind a hagyományos komponens audio rendszerekben, mind a különféle számítógép műsorforrású összeállításokban rendkívül sokrétűen alkalmazható.

A méretében, kialakításában, funkcióiban és különféle választható kijelző stílusaival leginkább a megboldogult Oppo Sonicára emlékeztető HA500H ráadásként még hibrid kialakítású, vagyis egy csöves előfokkal is rendelkezik, így a felhasználó választhatja ki, hogy az ízlése, az aktuálisan hallgatott muzsika vagy éppenséggel a pillanatnyi hangulata függvényében a csöves vagy a félvezetős előfokot szeretné-e használni. A CNC géppel megmunkált midi méretű alumínium készülékházon belül a digitális és az analóg áramköröket tökéletesen elválasztották egymástól, hogy semmiben ne befolyásolják egymást, az igényes alkatelemekből felépített elektronikák táplálásáról nagyméretű toroid transzformátor gondoskodik. A 2 mm-es hát,- és oldallapok megfelelő merevséget biztosítanak a készülékház számára, az alumínium pedig hatékonyan tartja távol a különböző elektromágneses sugárzásokat. A készülék digitális szekciójának központi eleme a csatornánként egy-egy Sabre ESS9018K2M DAC chip, míg az USB DAC-hoz még egy addicionális multicore mikrokontroller is tartozik. A Sabre DAC kiváló paraméterei közül érdemes megemlíteni a 127 dB-es dinamikát és a -120 dB-es zajszintet, melyek szintén hozzájárulnak a chippel megvalósítható magas minőségű hangzáshoz. A hibrid kivitelű HA500H fejhallgató erősítőjében valamint az előerősítőjének a kimeneti fokozatában található a kettő darab ECC82-es cső; ha valaki ezt a fokozatot választja, vélhetően kellemes és lágy tónusú hangzásban lehet része.

CA HA500H inside

A valóban sokrétű HA500H számos különféle rendszerben számos különféle módon használható. Analóg bementekből egy RCA és egy szimmetrikus XLR található rajta, így összesen kettő analóg forrás fogadására képes, melyek hangját az előlapon található 6,3 mm-es jack vagy DIN aljzatokat használva fejhallgatón, vagy pedig az RCA és szimmetrikus XLR kimeneteken keresztül különálló végfokkal is lehet hallgatni. Fejhallgató hallgatásakor egy kapcsolóval lehet a magas és az alacsony impedancia közül választani, attól függően, hogy milyen fejhallgatót szeretnénk vele használni. A digitális kapcsolódási lehetőségek köre még az analógoknál is szélesebb. A digitális audio források jeleit a készülék optikai, koaxiális, szimmetrikus AES/EBU és HDMI bemeneteken keresztül fogadja, a számítógépekhez pedig egy aszinkron USB portot kapunk, melyen keresztül a HA500H természetesen nagyfelbontású zenei fájlokat is fogad. A támogatott hi-res formátumok közé a DSD64/128/256, az MQA és a maximálisan 384 kHz-es PCM jelek tartoznak. Mindezek mellé a készülék még aptX Bluetooth kapcsolatot is kínál, mellyel mindenféle kompatibilis eszközről vezeték nélkül is lehet zenélni vele.

CA HA500H rear

A kompakt és elegáns készülék előlapját az öt legfontosabb funkciógomb és a fejhallgató aljzatok mellett a középütt elhelyezett nagyméretű (5”) és informatív színes kijelző uralja, amely a bementi és a kimeneti jelek fajtáit és paramétereit egyaránt mutatja, emellett pedig ki lehet választani, hogy klasszikus VU szintmutatóként, kazettás magnókat idéző színes led soros, illetve modern LCD kivezérlés jelzőként működjön, kinek-kinek az ízlése szerint.

CA HA500H display


Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu