The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

JBL E55BT

 

A Bluetooth fejhallgatók népszerűsége nem csak az iPhone7-ről száműzött jack aljzat miatt növekedett meg, a technológia nyújtotta szabadság, és a veszteségmentes hang-átvitel más eszközökkel való használat mellett is elég vonzó lehet. Az E55BT-t ráadásul elérhető áron és divatos színekben kínálja a JBL.

Negyvenezerért – még Bluetooth-al együtt is – már kiléphetünk az olcsó műanyagok, kényelmetlen fülpárnák és az erősen kompromisszumos hangzás világából. Az E55BT-n textilborítású fejpántot és textilbevonatú, csavarodás mentes kábelt találunk, egészében nézve is szép külső, igényes kialakítás jellemzi. Fülpárnái közepes méretűek, így utcán sem keltünk vele nagyobb feltűnést, és a viselés is kényelmesnek mondható. Enyhén hátradöntött ovális fülpárnái pontosan illeszkednek, nem nyomják a fülcimpát, így órákon át viselhető a komfortérzet csökkenése nélkül. A párnázás lágy bőr borítása és keménysége egyaránt dicséretet érdemel, az állítási lehetőségek pedig szélsőséges fejformák esetén is jó illeszkedést biztosítanak.

JBL E55BT BLUE 6 1

50mm-es dinamikus kapszula alakítja hanggá az elektromos jeleket, mobileszközökhöz illeszkedő 32 Ohmos impedanciával. Frelvencia-átvitele 20Hz-től 20kHz-ig terjed. Ha a BT (4-es) átvitelt használjuk, a beépített akkumulátor 20 órás zenehallgatást tesz lehetővé, vagyis még intenzív használat mellett is 2-3 napig nem kell a töltéssel bajlódni. Ha mégis lemerült, az egygombos vezérlővel ellátott masszív kábellel tovább használható.

JBL E55BT RED 01 3

A szimpatikus kialakítás, bíztató műszaki jellemzők után a hangzásban sem kell csalódnunk. Kiegyenlített, széles frekvenciatartománya hamar szimpátiát kelt, megfogott, erőteljes mélyhangjai stabil alapot adnak a zenének, a magas hangok is legalább ennyire intenzívnek tűnnek. Szerencsére a középtartomány nem veszik el közöttük, kapunk elegendő részletet ahhoz, hogy egészében is kellemesnek tűnjön a produkció. Tisztaság és levegősség tekintetében lehet hiányérzete az audiofil modellekhez szokott füleknek, de a JBL olyan szépen adagolja az elégedettséget kiváltó jellemzőket, hogy ez fel sem tűnik. Az viszont tény, hogy hasonló áron, Bluetooth nélküli modellek sem tudnak sokszor ennyire jól felépített hangzást produkálni.
Ez a kiegyenlítettség hozza magával a műfajfüggetlenséget, a könnyűzenétől a jazzen át a klasszikusokig, tulajdonképpen hasonlóan pozitív benyomást kelt, valós hangszerhangokkal, átlagos méretű térérzettel. Stílusa azért legjobban a pop/rock műfajhoz illik, itt el tudja hitetni velünk, hogy minden úgy jó, hogy ő adja elő.

Ajánlás

Univerzális füles a JBL E55BT. Zeneileg mindenevő, stílusa – a színes változatok miatt – a fiatalok számára ugyanúgy vonzó, mint a középkorúaknak, mindemellett az is mindegy milyen lejátszóhoz csatlakoztatjuk. Hangminősége árához mérten kiemelkedő, és még kényelmes is. Hibát „nagyítóval” sem találni rajta, szóval ha 40 000 környékén keresel fejhallgatót, az E55BT-t mindenképpen próbáld ki!

Ár: 39.990,- Ft
Forgalmazó: Invitone Kft.
www.extremeaudio.hu