The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

House of Marley - Positive Vibration 2

A különleges megjelenésű termékeiről ismert House of Marley a (majdnem) mindenki számára elérhető árkategóriában is jelen van, a nyárra boltokba került Positive Vibration 2 tökéletes példa arra, hogy miként lehet kevés pénzért is használható fejhallgatóval megjelenni a piacon.

Az „olcsósítás” nem könnyű művelet, vigyázni kell a hang, a kinézet és a kiviteli minőség hármasának egyensúlyára, különben nehéz lesz eladni a terméket. A Marley 13 ezer forintból teszi elénk a fiatalos színekben készülő Positive Vibration második kiadását, amely az előd modell javított változatának tekinthető, annak kevésbé sikerült részleteit átdolgozva született. Megjelenése talán nem annyira különleges, mint a Marley modelleknek általában, mégis egy pillantás bőven elég ahhoz, hogy hovatartozását megállapítsuk.

em jh121 dn product 04


Közepes méretű, fülre helyezhető kivitelű, összehajtható darab, a felhasznált anyagok között újrahasznosított műanyagok, műbőr, fém és textilek szerepelnek, az összhatás kifejezetten kellemes, egyúttal különc is. Fejpántja acél lemez, vastagon párnázva, textil borítással, a kagylók krómozott fém pálcákkal kapcsolódnak hozzá, megoldva a fej méretéhez való igazítást is. A kagylók párnázása közepesen kemény, így viselése kellemetlenséget nem okoz, csak a szemüvegesek szenvedhetnek kicsit – mint minden „on-ear” modell esetében.
A hangzásért 16 ohmos, 50mm-es átalakítók felelősek, ide a hanginformációk textilbevonatú, csavarodásmentes kábelen jutnak el, mindkét oldalon 4 pólusú, 3,5-es csatlakozókkal. Egygombos vezérlője a legtöbb eszközzel kompatibilis, készülékoldalon pedig 90 fokos csatlakozót kapunk az érintkezési problémák elkerülése végett.

em jh121 dn product 03

A kivitel tehát abszolút vállalható, nézzük a hanggal mi a helyzet. Belépő modellhez mérten kiváló hangzás fogad, intenzív mélytartománnyal, közepesen részletező közepekkel és nem hivalkodó, de kellően erőteljes magasakkal. Közepesnek értékelhető a térábrázolás is, nem túl kiterjedt, de határozott megjelenítéssel. A lényeg az egyensúly, hogy minden tekintetben átlagos, vagy annál jobb szinten teljesít, az összkép ezért kimondottan kellemes. Meghálálja, ill. ki tudja mutatni a minőségi zeneanyagok előnyeit, ilyenkor mintha egy kategóriát lépnénk feljebb… Hasonló a helyzet a különféle műfajokkal is, igényesebb jazz felvételekkel képes szebb arcát mutatni, közben nem érzem azt, hogy nehezebb feladatot kapott.
Amint megkínáljuk a mai slágerekkel, nyilvánvalóvá válik, azért mégis csak erre hangolták. A néha kissé túltolt mély-, ill. magastartomány élénkebbé varázsolja a produkciót és előhozza a fejhallgató rejtett tartalékait.

1 2

Soha rosszabb belépő modellt ne kelljen tesztelnünk, mint amilyen a Marley Positive Vibration 2 fejhallgatója. Alacsony ára ellenére stílusos kinézettel és kiegyensúlyozott, élvezhető hangzásvilággal rendelkezik, így kitűnő választás fiatalok számára, mobiltelefon mellé, mindennapi használatra.

Ár: 12.990,- Ft
Forgalmazó: Invitone Kft.
Bemutatóterem: Extreme Audio
www.extremeaudio.hu
www.fejhallgatoplaza.hu