The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

JBL Grip 100, Grip 200

Az utóbbi évek fej-, és fülhallgató „forradalmából” a speciálisan sport célra gyártott modellek is alaposan kivették a részüket, a JBL kínálatában már nem kevesebb, mint 34 modellből álló kínálatból válogathatunk, a Grip 100 és Grip 200 ezek között is új jövevénynek számít.

Szerencsére egyre többen vannak közöttünk, akik a rendszeres mozgást, sportolást életük kiemelten fontos részeként kezelik. A zeneszerető ember edzés közben sem nélkülözheti kedvenc hobbiját, ilyenkor a jól megválasztott ritmusú zene nem csak szórakoztató, de hasznos segítség lehet, különösen futás közben. A lejátszó eszközök már az „mp3” lejátszók megjelenése óta adottak, az okostelefonok – és sport applikációk - elterjedésével pedig még az ’audio tréner’ utasításait is követhetjük az arra alkalmas fülhallgatóval.
A hangsúly az alkalmasságon van, ugyanis sportoláshoz más szempontokat kell figyelembe vennünk, a megfelelő eszköz kiválasztásakor.
A JBL Grip modellek ergonomikus kialakítása kényelmes, ugyanakkor biztos illeszkedést garantál, a konstrukció átmenetet képez az egyszerű fülbe akasztós, ill. a hallójárati modellek között. Három méretben mellékelt, cserélhető szilikonos burkolata a hallójáratba illeszkedik, de nem szorosan, így a környezeti zajok kis mértékben bejuthatnak, ez futás közben a közlekedés biztonságát szolgálja. Kapszulái természetesen izzadságra, nedvességre érzéketlenek, vékony szilikon kábele pedig jól tolerálja a mechanikai igénybevételt, gubancolódástól, töréstől nem kell tartanunk.
Mindkét típust szabvány 3,5-es aranyozott jack dugóval szerelik, a 200-as kábelén egygombos vezérlőt helyeztek el, ami a számok léptetését, ill. a hívások fogadását képes vezérelni, más különbség nincs a két modell között.

Grip 200 Olive JBL 1606x1606px dvHAMaster

A használat közbeni tapasztalatok a gyártót igazolják, tényleg atombiztos az illeszkedés, képtelenség lenne pusztán rázkódással a fülből eltávolítani. Hosszan viselhető, nem okoz dugulás érzést, és a fülcimpát sem nyomja nagyon, hamar meg lehet szokni. A hangminőség és a sportra való alkalmasság követelményeit ritkán sikerül „közös nevezőre hozni”, a Grip-ek ára ráadásul 10 ezer Forint alatt marad, ezért túlzott elvárásokat nem is fogalmazhatunk meg velük szemben. Hangja közepes szintű, a sávszéleken érezni némi hiányt, de nem zavaró mértékben. Ennél fontosabb, hogy szórakoztató, cseppet sem unalmas, sportoláshoz abszolút alkalmas hang. Nyílt, dinamikus, jól közvetíti a felvételek ritmusát. A „relatív olcsóság” a közepek kicsit grízes jellegében jelentkezik, de még ez is megbocsátható mértékű.

6, ill. 9 ezer forintos áron strapabíró, kényelmes és élvezhető hangzást produkáló fülhallgatót kapunk a JBL-től. Érdemes a vezérlős modell mellett dönteni azoknak, akik a tréning idejére sem szeretnének lemenni a „mobil térképről”, az ára még ezzel együtt is több, mint kedvező.

Műszaki adatok:
Frekvencia-átvitel: 20Hz-20.000Hz
Impedancia: 16 Ohm
Kábel hosszúság : 130cm

http://www.extremeaudio.hu/