The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Auralic Polaris - erősítő extrákkal

Tekintve, hogy az Auralic néhány éve egy médialejátszóval robbant be az audio világba, egyáltalán nem meglepő, hogy a Polaris integrált erősítővel is némiképp újragondolták az erősítő műfajt, ezért a készülék sokkal inkább tekinthető egy erősítőt is tartalmazó média központnak, mintsemt egy hétköznapi integrált típusnak.

A 2×120 W teljesítményű végerősítővel rendelkező Polaris szolgáltatás arzenáljában hálózati médialejátszó (AirPlay, Bluetooth és UPnP kliensekkel egyetemben), DA konverter (femtomásodperc pontosságú órajel generátorral), internet rádió, valamint a népszerű internetes zeneszolgáltatók (Qobuz, Tidal) tartalmainak elérése is megtalálható. A készülékben erős négymagos A9 processzor dolgozik 1 GB DDR3 memória és 4 GB RAM társaságában, és opcionálisan beépített SSD-vel is kérhető. Mindezek a jellemzők a Polarist félig-meddig már számítógéppé teszik, amiben persze semmi meglepő sincs, hiszen a médialejátszás világa legalább ugyannyira rokon a számítástechnikával, mint a hifivel. A csatlakozófelületet tekintve a szimmetrikus AES/EBU és az optikai illetve koaxiális digitális aljzatokon túlmenően PC-USB és hagyományos USB portok is találhatók (utóbbi a frontlapon is), melyekre különféle USB adathordozókat köthetünk és így lejátszhatunk a készülékkel többek között DSD anyagokat is a többi minőségi veszteségmentes formátum mellett.

Meglepő módon az erősen digitális jellegű Polarisszal még analóg lemezjátszókat is meg lehet szólaltatni; a kettő sztereó RCA bemenet esetében a felhasználó döntheti el, hogy line vagy phono forrást szeretne rájuk kötni.

image01

Külsőleg a Polaris ugyanolyan kompakt méretű készülék, mint a Vega, olyan kiviteli elemekkel és szolgáltatásokkal, mint az előlapi OLED kijelző és a hibrid jelszint vezérlő, amely egyidejűleg alkalmaz analóg és digitális hangerőszabályzást. Az egység a bejövő jeleket automatikusan DSD256 jelfolyammá alakítja, így végső soron még alacsonyabb torzítást és jobb hangminőséget érhetünk el.

Az Auralic Polaris valamikor év elején kerül forgalomba és nagyjából 3800 dollárnak megfelelő összegét lesz kapható a hazai forgalmazónál

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu