The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Gold Note PH-1 és PH-10 phono előerősítők

Az olasz gyártó a müncheni show-on mutatta be a PH-1 és PH-10 jelű szokásosan ízléses kivitelű MM/MC phono előerősítőit, amelyek a saját lemezjátszóikhoz és a konkurens gyártmányokhoz egyaránt ideális partnerek lehetnek.

A kisebbik PH-1 keskeny formátumú árnyékolt készülékházzal rendelkező MM/MC phono előerősítő teljesen izolált tápegységgel rendelkezik, annak érdekében, hogy semmi se befolyásolja a kényes zenei információk feldolgozását és továbbítását. A készülék alacsony kimenetű MM hangszedőkhöz is ideális (akár 0,15 mV-ig), emellett a gyártó különleges négyszeresen stabilizált mono fokozat kialakításának köszönhetően optimális paraméterekkel rendelkezik és külön illesztő transzformátor használata nélkül párosítható a legtöbbféle MM és MC hangszedővel. A PH-1 ára 185 ezer forint.

A komolyabbik PH-10 egy nagyobb méretű, SKC és TFT színes kijelzővel ellátott és minden ízében alaposan megtervezett készülék dual-mono felépítéssel és A-osztályú csöves kimeneti fokozattal. Különleges szolgáltatásként az MM/MC phono előerősítő háromféle karakterisztika görbével rendelkezik (RIAA, Decca London, American-Columbia), amelyek közül a felhasználó választhatja ki a számára legmegfelelőbbet.
Alapos audio iparosként gyártó a készülék tápellátására is különös figyelmet fordított, így a PH-10 belsejében Gold Note Lucca AC szűrő található, a hálózatba való bekötéséhez pedig szintén saját gyártmányú Lucca tápkábelt mellékelnek. A PH-10 ára 387.500,- Ft.

Akusztika
Tel: 1/321-5384
www.hifiboltonline.hu