The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Octave Audio - A csövek és félvezetők harmóniája

Andreas Hofman, a német Octave Audio tulajdonosa és vezető tervezője úgyszólván beleszületett az elektromos technikába, ugyanis a papa már régóta ezen a területen tevékenykedett, majd 1968-ban Hofman gyár néven létrehozott egy transzformátor tekercselő üzemet is.

Az ifjabb Andreas Hofman, akinek így szinte a vérében is elektromos áram keringett, 1975-ben építette meg a legelső csövekkel és félvezetőkkel működő erősítőjét, és a speciális hibrid technológia mind a mai napig az Octave Audio modellek egyik alapkövének számít. 1977-ben aztán végleg eldöntötte, hogy a továbbiakban kizárólag olyan erősítőket fog építeni, amelyek hangáramkörei csöveken alapulnak, a periférikus részeiken pedig félvezetők működnek. Filozófiája szerint az elektroncsövek biztosítják az elérhető legjobb és leginkább kellemes és szenvedélyes hangzást, a félvezetők pedig ahhoz kellenek, hogy a csövek képességeik legjavát nyújthassák. Ennek megfelelően az Octave Audio erősítők mind a mai napig lényegében a csövek és a félvezetők tökéletes szintézisét valósítják meg, hogy a két „világ”egymással együttműködve érhessen el különleges eredményt.

A gyártó filozófiájának másik fontos eleme a zene iránt érzett elkötelezettség valamint az innovatív és tökéletességre törekvő technológiák szimbiózisa, amelyek harmonikus együttműködésének eredményei végül esztétikus, felhasználóbarát és nem utolsósorban kiváló hangminőséget nyújtó készülékekben öltenek testet.

Az 1986-ban első „hivatalos” termékként piacra került HP500-as előerősítővel kezdődő bő 30 évben az Octave számos kiváló minőségű csöves erősítőt épített már, amelyek mindegyike stabil teljesítményt és megbízhatóságot kínál. Modelljeik kiemelkedő tartósságát az alaposan átgondolt elektronikus megfigyelő és védelmi rendszerek, a soft-start technológia, az ellenőrzött "teljesítményemelkedés", a pontos stabilizáció és az intelligens védelmi áramkörök garantálják. Minden Octave erősítő kiváló minőségű komponenseken alapul a bemeneti aljzatoktól kezdve egészen a kimeneti transzformátorokig, amelyeket a cég saját maga fejleszt és gyárt. Mindegyik modelljüket aprólékos kézi munkával építik és szerelik össze cégük székhelyén, a Baden-Baden tartományban található Karlsbad faluban. Mielőtt egy termék elhagyja a gyárat szigorú minőségi ellenőrzésen és 48 órás tartóssági teszten kell átesnie, hogy tényleg minden tökéletes legyen.

philo bg

Mivel a készülékek mechanikus és elektronikus alkatrészeinek legtöbbjét házon belül tervezték és gyártották, még akkor is eredeti alkatrészeket tudnak biztosítani, ha egy régebbi modelljük szorulna javításra. Ügyfeleik számára így a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják, és olyan termékeket kínálnak, amelyek stabil teljesítményt és maximális értékállóságot biztosítanak.

Az Octave Audio készülékek meghallgathatók és megvásárolhatók a Stream Audio bemutatótermében.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu