The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marantz SR7012 AV receiver és AVR7704 AV előerősítő Network funkciókkal

A Marantz aktuális AV receiver sorozatának legújabb SR7012-es modellje és az AV7704 többcsatornás AV előerősítő egyaránt a kiváló hangminőséget ötvözi a legmodernebb házi-mozi technológiákkal és a modern hálózati funkciókkal.

A gyártó széles és izgalmas választéka az őszi nyitány során az SR7012 hálózatos AV receiverrel és az AV7704 többcsatornás AV előerősítő/processzorral bővül. Természetesen mindkét új modell tartalmazza a legmodernebb otthoni házi-mozi technológiákat, köztük a Dolby Atmos / DTS:X / Auro-3D dekódolásokat és a teljes 4K kompatibilitást, valamint a HEOS vezeték nélküli multi-room audio szolgáltatást, emellett a tervezésük folyamán rendkívüli figyelmet szenteltek minden apró részletre, amire a Marantz név és a közel 65 évnyi múlt amúgy is kötelezi a gyártót. A hosszú hifis múlttal rendelkező Marantz egyébként sem hisz abban, hogy egy házi-mozi rendszer mozis teljesítményének a zenelejátszás rovására kell mennie, ezért mind az SR7012-est mind az AV7704-est azzal a céllal tervezték, hogy egy felsőkategóriás otthoni szórakoztató rendszer teljes értékű középpontjai legyenek.

Az SR7012 AV receiver egy jelfeldolgozó / előerősítő megoldás kilenc darab beépített végerősítő csatornával, míg az AV7704-et külső Marantz végerősítőkkel való használatra tervezték, egy rugalmas, korszerűsíthető és nagy teljesítményű rendszerhez. Mindkét modell a szolgáltatások széles választékával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik kedvenc zenéinek megosztását, beleértve a hálózati átvitelt, kompatibilitást az ultra-nagy felbontású zenei formátumokkal, a Bluetooth és az Airplay vezeték nélküli lejátszást, valamint a HEOS vezeték nélküli multi-room rendszert, amely többek között hozzáférést biztosít olyan népszerű streaming szolgáltatásokhoz, mint a Deezer, Spotify, TuneIn Internet Rádió, Tidal vagy a SoundCloud.

SR7012: 3D surround, 4K kompatibilitás, 9.2 csatorna és HEOS
Az SR7012 esetében a Marantz mérnökei teljesen újratervezték az audio áramköröket, új alkatrészekkel, köztük egy 192 kHz/32 bites digitális-analóg átalakító blokkal és egy hatékony jitter eltávolítóval a pontosabb hangzás eléréséhez. A hang-tuning alapját a több mint 60 évnyi audio technikai tapasztalat biztosította, amelyre rendkívül büszke a cég, és emellett magába foglalja a válogatott alkatrészek használatát, amelyeket alapos mérések és hallgatási tesztek alapján választottak ki. Természetesen a híres széles sávszélességű Marantz Hyper-Dynamic Amplifier Modul-ok (vagy HDAM-ek) is jelen vannak a készülékben és ezen saját fejlesztésű miniatűr diszkrét komponensek segítségével váltják ki a gyengébb hangzású, sok más helyen alkalmazott "erősítő chipeket". A csatlakozás repertoárban van még egy kiváló minőségű mozgó mágneses phono bemenet is, amely lehetővé teszi analóg lemezjátszó hallgatását. A receiver szerkezeti elemei egy rezonanciamentes alvázra épülnek fel, míg az ikonikus Marantz ipari formatervezés a maga merev anti-mágneses "testpaneljeivel" szintén az interferenciák megelőzéséről szól.

mz sr7012 n u b st OP 001 lo

Az SR7012 kompatibilis a 4K Ultra High Definition és a 4K 60Hz-es videóval, a HDR-rel, a Dolby Vision-nal és a Hybrid Log Gamma-val (HLG), valamint beépített Dolby Atmos, DTS:X és Auro-3D dekóderekkel is rendelkezik. Kilenc csatornás végerősítője révén az 5.1.4-es vagy 7.1.2-es hangszóró konfigurációkat egyaránt kiszolgálja külső végerősítők használata nélkül. Nyolc HDMI bemenet található rajta, melyek lehetővé teszik a nagy felbontású források teljes körének csatlakoztatását, beleértve a Blu-ray Disc lejátszókat, a streaming eszközöket, a set-top boxokat és a játékkonzolokat. A legelterjedtebb videó források jeleit akár 4K-ra is fel tudja konvertálni, és készen áll a professzionális ISF kalibrációra a legjobb minőségű video minőség érdekében. A hármas HDMI kimenet lehetővé teszi az SR7012 számára, hogy ne csak egy TV-t és egy projektort szolgáljon ki a fő hallgatószobában, hanem akár egy különálló kijelzőt is a ház egy másik részében, független forrásból. A HEOS rendszerrel az SR7012 hozzáférhet a streaming szolgáltatásokhoz, mint például a Deezer, a Spotify Connect és a Tidal, emellett az internetes rádió, valamint az Apple Airplay és a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatok is rendelkezésre állnak. Az otthoni hálózaton tárolt zenéket Etherneten, vagy beépített Wi-Fi hálózaton keresztül is továbbíthatja egészen az ultra-nagy felbontású formátumokig, beleértve a DSD2.8/5.6 változatokat is. Az integrált HEOS vezeték nélküli multi-room audio technológia lehetővé teszi, hogy a receiver az egész ház hangrendszerébe bekerüljön, összekötődhessen más HEOS termékekkel, vezeték nélküli hangszórókkal, vagy HEOS erősítőkkel, hogy lehetővé tegye a felhasználó számára a hálózaton tárolt zenék hallgatását és a streaming szolgáltatásokat, mindezt az intuitív HEOS alkalmazás által vezérelve. Az SR7012 emellett egy sor olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek jobb vezérlést és kompatibilitást biztosítanak a harmadik féltől származó és egyedi integrációs megoldásokkal, beleértve az IP-vezérlést vezetékes LAN kapcsolaton vagy Wi-Fi-n keresztül. A többi komponenssel való kompatibilitás érdekében a hátlapon egy távirányító bemenet és kimenet, valamint egy flasher bemenet és egy 12V-os trigger kimenet, míg a külső otthoni automatizáláshoz és vezérlőkészülékhez való közvetlen csatlakozáshoz RS-232C soros port található. Az SR7012 a Crestron Connected funkcióval is rendelkezik az otthoni automatizáláshoz szükséges gyors és egyszerű integráció érdekében.
Az Audyssey MultEQ XT32 audio beállítás és kalibráció pontos hangzást biztosít, melyet a felhasználó a Google Play és az iTunes áruházban elérhető Audyssey Editor alkalmazással képes finom hangolni. Továbbá van egy továbbfejlesztett telepítési segéd (Setup Assistant), amely végigvezeti a felhasználót a receiver beállításain, hogy kihozhassa a készülékből a lehető legjobbat, a gyors választógombbal (Quick Select) pedig egyből elérheti kedvenc műsorforrásainak beállításait.

mz sr7012 n b re 001 lo

Marantz AV7704: processzor/előerősítő a csúcskategóriás zenék és filmek számára
A tökéletes otthoni szórakoztató rendszer kiépítéséhez készült AV7704 egy kompromisszummentes 11.2 csatornás AV processzor és előerősítő kombó, amelyet kiváló minőségű külső végerősítővel vagy aktív hangszórókkal kiegészítve lehet használni. A készülék az SR7012 összes funkcióját tartalmazza végerősítő fokozatok nélkül, lehetővé téve, hogy az összes tervezési és mérnöki erőforrást a lehető legtisztább hang előállítására összpontosítsák, és emellett elkerülhető legyen, hogy az erősítő szakaszok esetleges interferenciája eljusson a kényes digitális és analóg jelszakaszokhoz.

mz av7704 n u b st op 001 lo

Régóta gyakori audiofil gyakorlat az előerősítők és a teljesítményerősítők ilyen módon történő szétválasztása, lehetővé téve a tápegységek és az áramköri elrendezések optimalizálását azok sajátos céljaira, és pont ez a helyzet ennél a készüléknél is. Az AV7704 rendelkezik az összes legújabb házi-mozi és zenei technológiával, de abszolút purisztikus kialakítású, a hagyományos RCA és a szimmetrikus XLR aljzatok 11.2 csatornás kimeneteivel. Ezáltal lehetővé válik a különálló teljesítményerősítőkkel, például a hétcsatornás Marantz MM8077-tel, az ötcsatornás MM7055-tel és a kétcsatornás MM7025-tel együtt történő használat, miközben a szimmetrikus csatlakozások lehetővé teszik a hosszabb interkonnekt kábelekkel való összeköttetést a teljesítményerősítőkhöz interferencia problémák nélkül, ami azt jelenti, hogy a végerősítők akár a meghajtott hangsugárzókhoz egészen közel is elhelyezhetők, vagy teljesen el is rejthetőek a házi-mozi installációknál.

mz av7704 n b re 001 lo

Az SR7012 és az AV7704 modellek szeptemberben lesznek elérhetők, fekete vagy ezüst-arany (csak SR7012) színekben.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu