The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Cambridge Blu-ray lejátszó 4K támogatással

A brit gyártó legújabb, CXUHD jelű Blu-ray játszója napjaink követelményeinek megfelelve immár a 4K, vagyis UHD műsoranyagok lejátszására is képes lesz, természetesen a CA készülékektől megszokott kiváló hang és képminőség mellett.

Az elegáns, szálcsiszolt előlappal rendelkező, letisztultan egyszerű megjelenésű készülék gazdag szolgáltatás repertoárjában megtalálható többek között a megnövelt dinamika tartományú HDR és Dolby Vision műsorok megjelenítése, a videó formátumok közül pedig az MPEG2, MPEG2 HD, MPEG4, MPEG4 HD, AVC, VC-1, XVID, AVI, AVC, MKV (4.1), DAT, VOB, WMV, MOV és az MP4 egyaránt támogatott. Mivel a jó minőségű Blu-ray játszókat, főleg a CXUHD-hoz hasonló kifinomult audiofil típusokat általában zenelejátszásra is használják, a hagyományos CD lemezek megszólaltatása mellett fontos paraméter a különböző zenei fájlformátumokkal való kompatibilitás is, amiben az új Cambridge modellnek szintén nincsen szégyenkeznivalója. E téren az AAC, WMA, MP3, APE, Ogg Vorbis, FLAC és a WAV formátumok mindegyike jöhet számára, így a készülék ebben a tekintetben sem korlátozza le felhasználója igényeit.

cambridge audio cxuhd gallery 1

A lejátszó hátulján kettő HDMI kimenet található, amelyek közül az egyik HDMI2.0, míg a másik HDMI1.4 szabványú, így az utóbbin keresztül korábbi típusú házi-mozi erősítőkhöz is lehet csatlakoztatni a készüléket, míg a HDMI 2.0 bemenetre Chromecast-ot, Apple TV-t és egyéb külső eszközöket is lehet csatlakoztathatni.

Cambridge CXUHD blu ry hatlap

Az intelligens otthonokba is integrálható Cambridge CXUHD lejátszó már ebben a hónapban a boltokra kerül, a pontos áráról azonban még nem kaptunk információt.


Audiophyl Kft.
Tel: 1/408-7042
www.audiofil-szalon.hu