The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Hi-Fi Racks - elegáns készülékállványok Angliából

Minden hifista tisztában van vele, hogy a jó hanghoz vezető út legelején ugyan a minőségi készülékek és hangsugárzók állnak, azonban a megfelelő kiegészítők és az installáció is nagyon fontos tényezőknek számítanak annak érdekében, hogy a végeredmény valóban jó legyen.

Készülék állványokról és alátétekről mostanában elég kevés szó esett, éppen ezért örvendetes, hogy az Audio Centrum jóvoltából most a hazai piacra újonnan belépő, széles választékkal rendelkező márkáról, a brit Hi-Fi Racks-ról ejthetünk szót. Az angliai Burroughban lévő Hi-Fi Racks cég tulajdonképpen egy családi vállalkozás, amit 2007-ben alapított Bradley Waters a feleségével. A Hi-Fi Racks az elmúlt tíz év során komoly ismertségre tett szert, elegáns, fából készült termékeik pedig számtalan díjat és pozitív tesztértékelést gyűjtöttek be. Hitvallásuk szerint egy méret nem lehet megfelelő minden készülékhez, ezért afféle fa-szabóként különböző méretekben készítik el ízléses és stabil kézzel gyártott állványaikat, sőt, még a megrendelők egyedi kívánalmait is figyelembe veszik, például a lábak magasságát külön költség nélkül a vásárló elvárásai szerint méretezik.

hi fi racks podium hfp online

Gazdag választékukban különböző kivitelű és rendű-rangú családokba rendezett hi-fi állványok, AV/TV állványok, készülék alátétek, izolációs lábak, fejhallgató tartók, lemeztároló és egyéb kiegészítők (tüskék, padlóvédők, csillapítók, görgők, tartalék lábak) találhatók. A stabil és masszív felépítésű állványok mindegyike keményfából készül, amely tölgy, dió, mahagóni, cseresznye és juhar lehet, a polcokat pedig speciális rezgésmentes tüskés szerkezetek csatolják el egymástól. A széles kínálatnak és a sokféle opciónak köszönhetően a vásárlók mindenféle készülék együtteshez, elváráshoz, helyhez és bútorzathoz ki tudják választani a legmegfelelőbb állványt vagy alátétet, amelyek azután ideális rezgésmentes és stabil környezetet biztosítnak a különféle hi-fi vagy AV készülékeknek és emellett ízléses külsejükkel a különböző lakásbelsőkhöz is tökéletesen illeszkednek.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu