The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Végleg kiteljesedett a budapesti Extreme Audio üzlet

Herakleitosz szerint nem léphetünk kétszer ugyanabba a folyóba, de amiről akkor ő még nem tudott, a budapesti Extreme Audio üzletbe is elég nehéz úgy bemenni, hogy ne legyen nagyobb és másabb, mint az előző alkalommal volt.

Az impozáns multi brand kínálattal rendelkező, hi-fi, házi-mozi és multimédiás készülékek széles választékát forgalmazó üzlet a megnyitása óta folyamatosan bővül és fejlődik, amiről évről-évre rendre hírt is adunk. A növekedés egyik legfőbb motorja eddig az új márkák és készülékfajták megjelenése volt, az idei változásokat viszont nem új termékek, hanem a meglévőkhöz való megfelelő bemutatási körülmények kialakítása indokolta, nevezetesen, hogy ideális meghallgató szobák álljanak rendelkezésre az olyan audiofil/high-end márkákhoz, mint a Triangle és a Musical Fidelity. Ráadásként az idei fejlesztésekkel a vízszintes bővülésnek immár teljesen vége is szakadt, annál az egyszerű oknál fogva, hogy az üzlet most már teljesen elfoglalja az épület alsó szintjét, amihez így most már csak hozzá toldani lehetne a további növekedéshez. 

IMG 20171010 110924


Az eladó, és bemutatóterek bővülésének köszönhetően a különböző műfajú és kategóriájú készülékeket egyre jobban el lehet különíteni egymástól, és a különféle rendszerek bemutatása akkor sem okoz problémát, ha hirtelenjében több vásárló „esik be” a boltba. A Triangle és drágább Jamo hangsugázók, valamint a Musical Fidelity, Naim, Marantz és Yamaha elektronikák korrekt bemutatásához hangulatos és megfelelő akusztikai körülményekkel rendelkező meghallgató szobákat alakítottak ki, amelyekben kényelmesen el lehet vonulni a külső részek esetleges nyüzsgésétől és nyugodtan össze lehet őket hasonlítani egymással.

IMG 20171010 111100

A meghallgató szobák előtti széles összekötő folyosók szintén különféle olcsóbb hifi és házi-mozi együtteseknek adnak majd helyet, azonban ezen installációk kialakítása ott jártunkkor még javában zajlott, de az üzletvezető szemléletes leírása alapján a rövidesen elkészülő végeredmény szintén praktikus, jól megtervezett és az üzlet többi részének igényességéhez illő lesz.

IMG 20171010 110852

Rövidesen az (idei) utolsó átalakítások is lezajlanak, és az őszi/téli hifi csúcsszezon indulására már teljes gőzzel és minden eddiginél nagyobb kínálatot felvonultatva működik az immáron szinte mindenféle vásárló igényre számtalan alternatívát kínáló, sokadszorra megújult és folyamatosan szépülő üzlet.


Extreme Audio
Tel: 1/7867-422
www.extremeaudio.hu