The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Elő, és végerősítővel bővült az Exposure XM szériája

Az idei év elején indult útjára a brit Exposure kompakt méretű XM szériája az XM3 phono előerősítővel és az XM5 integrált erősítővel, amelyekhez most két újabb modell, az XM7 előerősítő és az XM9 mono végfok csatlakozott, azok számára, akik nagyobb teljesítményre és még jobb minőségre vágynak.

Az igényesen megmunkált alumínium készülékházzal rendelkező, külsőleg az XM3 phono előerősítővel teljesen megegyező XM7 előerősítőben ugyanaz a 200 VA-es toroid trafó található, a kimenetek pedig szintén diszkrét tranzisztoros felépítésűek. Az előerősítő a line bemenetek és a beépített DAC mellett MM phono bemenettel is rendelkezik, így egy valóban széleskörű, szinte mindenféle rendszerben jól alkalmazható modellnek mondható.

XM7 image5

A már említett beépített DAC öt digitális bemeneten keresztül is elérhető, melyek 2×BNC, 2×optikai és USB B port típusúak. Line bemenetből hármat kapunk, amelyek közül az egyik MM phonóként is használható, előerősítő kimenetből pedig két szett található a hátlapon, így a készülék két végfokkal vagy egy végfok + aktív szub duóval is használható. Tartozékként természetesen infravörös távvezérlő is jár a fekete vagy ezüst előlappal készülő erősítőhöz.

XM9 image5

A sorozat másik új tagja az XM9 monó végerősítő, ami integrált társához hasonló kis mérete dacára 80 W teljesítménnyel rendelkezik. A készülék áramköreiben kizárólag kiváló minőségű ellenállások és kondenzátorok találhatók, a teljesítményét pedig Toshiba bipoláris tranzisztorok állítják elő. Az elektronikák táplálásáról 200 VA-es toroid transzformátorra épülő lineáris tápegység gondoskodik, míg a védelmüket az áramerősséget folyamatosan monitorozó rendszer látja el. Az XM9-es végfokok hátulján kettős hangsugárzó kimenet található, és többi társukhoz hasonlóan szintén ezüst és fekete színekben készülnek.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu