The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Hegel H190 hálózatos integrált erősítő

Tovább folytatódik a típusváltás a norvég gyártónál, a következő új integrált erősítő a H160 helyébe lépő H190, amely társaihoz hasonlóan természetesen hálózatos képességekkel is rendelkezik.

Az anodizált fekete alumínium előlapjával és fehér OLED kijelzőjével a maga letisztult módján kifejezetten elegáns látványt nyújtó erősítőben szintén az új SoundEngine2 meghajtó egység található, ami jelentősen megnöveli a basszus pontosságát, csökkenti a torzítást és drámai módon megnöveli a damping faktor értékét, ami esetében több mint 4000. Utóbbinak köszönhetően a H190 többek között a problémásabb és a jó nagy hangsugárzókkal is könnyedén megbirkózik. 


Az öt digitális bemenettel (koax, 3×optikai, USB B), DLNA csatlakozással és hálózatos funkciókkal is rendelkező H190 jóval több, mint egy hétköznapi integrált erősítő, három analóg bemenete (2×RCA, XLR) révén pedig még a főként analóg forrásokra alapuló rendszerekben is sikerrel alkalmazható. A vezetékes csatlakozások mellett a készülék repertoárjában a különböző vezeték nélküli átviteli módok is megtalálhatók, beleértve az AirPlay jelátvitelt is.

H190Back

Tovább bővítve a H190 funkció repertoárját a szellősen elhelyezett és fajtánként logikusan csoportosított csatlakozó felület Home Theater Direct bemenetet is tartalmaz, amely révén a házi-mozi rendszerek front csatornáját is beköthetjük a készülékbe. Analóg kimenetekből fix jelű és szabályozható RCA, valamint XLR szimmetrikus a választék, így aktív szub-woofert is köthetünk az erősítőhöz és előerősítőként is használhatjuk. A H190 teljesítménye 8 Ohmon 2×150 W, 4 Ohmon 2×250 W, és még a 2 Ohmos terhelésen is alkalmazható, így a például a sok erősítőt megizzasztó Focal Sopra modellek sem okozhatnak gondot neki. A gazdag csatlakozó választékot a front oldalon elhelyezett 6,3 mm-es jack fejhallgató aljzat teszi teljessé.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu