The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Siltech és Crystal kábelek a Limar Audio választékában

 Újabb régi kedves „ismerősök” bukkantak fel új helyen, ezúttal a holland Siltech és Crystal kábelek a Limar Audiónál. A két márka, különösen a Siltech annak idején a Hi-Fi Piac magazin tesztjeinek gyakori szereplője volt, sőt, gyakran állandó teszt kábelekként is használtuk őket, ezért kifejezetten örülök, hogy több évnyi távollét után újra felbukkantak és így ismét találkozhatunk velük.

A két márka valójában ugyanazt az innovatív holland gyártót takarja, a kettő közül a nagyobb múltú Siltechre a nagytisztaságú réz mellett a márkanévben is megjelenő ezüst alkalmazása és a különleges megoldások jellemzők, míg a teljesen más elvek alapján felépülő Crystal kábelek fő különlegessége a szintén névadó mono-kristályos felépítésük és a speciális vékony kialakításuk, amit high-tech megoldásaiknak köszönhetően érnek el.

90 i siltech

A márkákkal való utolsó találkozásunk óta természetesen a teljes választékuk kicserélődött és megújult, így ismerős típust már nem igen találunk közöttük, csupán a korábbi modellek újabb változatait. A Siltech aktuális kínálata az Explorer családdal indul, amelyben különféle hosszúságban kapható összekötőkábelek, hangszórókábelek, tápkábelek és USB kábelek találhatók. Őt követi az iQ széria, melynek tagjai a típusjeleik alapján (ST, LS) ismerősek korábbról, csak akkor még nem így hívták őket. A Zero Ohm Link hangszórókábelek egy speciális sorozatot jelentenek, majd a Classic Anniversary high-end kábelek következnek, amelyekkel már a gyártó valódi felső kategóriájába válhatunk belépőjegyet, míg a jelenlegi csúcsot a Royal Signature kábelek képviselik, melyek között még fejhallgató kábelek is találhatók.

absolute dream article 2 550 02

A Crsytal, amely mellesleg már high-end hangsugárzókat és integrált erősítőket is gyárt, kábelválasztéka a Piccolo és Micro típusoktól indul, és analóg összekötőkábeleket, hangszórókábeleket, tápkábeleket, hordozható eszközök bekötéséhez való kábeleket, valamint videó és digitális kábeleket foglalva magába szintén több lépcsőben nyújtózkodik egészen a nagyon komoly high-end típusokig.

Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu