The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon HEOS CashBack ünnepi pénz visszafizetési kampány

A Denon egy szezonális pénzvisszafizetési-kampányt indít, melynek keretében a HEOS-kompatibilis AV receivererek vásárlása esetén, 10% kedvezményt biztosít vásárlók számára a jövőbeli HEOS vásárlásaikból.

A Denon beépített HEOS technológiája egy olyan vezeték nélküli zenei rendszer, amely lehetővé teszi, hogy minden zenét könnyedén lehessen vezérelni az otthonokban bárhol, egy ingyenes, kényelmes alkalmazással.

A különleges promóciós ajánlat 2017. november 1-től december 31-ig tart, és a vásárlók legfeljebb a Denon AV-receiver megvásárlását követő 90 napon belül tudják igénybe venni a pénz visszafizetési ajánlatot.
További információért látogasson el a www.soundunited.com/cashback címre.

A HEOS Super Link és a HEOS Drive mellett a Denon HEOS sorozat négy vezeték nélküli több zónás zenelejátszóval rendelkezik: a HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 és HEOS 7 modellekkel. A sorozat többi tagja a HEOS 1 GoPack, a HEOS Link, a HEOS Amp, a HEOS SUB, a HEOS HomeCinema, a HEOS Bar és a HEOS AVR.

További információkért látogasson el a www.denon.hu weboldalra.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu