The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pangea kábelek a Stream Audio választékában

A széles kínálattal rendelkező forgalmazó sokak számára elérhető áru kábel választékát újdonságként az amerikai Pangea gyártmányok gazdagítják, amelyek közül jelenleg az RCA illetve szimmetrikus XLR összekötőkábeleket valamint a tápkábeleket lehet náluk megvásárolni.

A Pangea Audio gyártmány palettáján legfőképpen elérhető áru és nagyon kedvező ár/érték aránnyal rendelkező típusok szerepelnek. A Jay Victor által tervezett kábelek különböző szabadalmak alapján, különleges mátrix felépítéssel és speciális gyártás-technológiákkal készülnek, emellett a legmodernebb kohászati alapanyagokat ötvözik az értékes kézműves munkafolyamatokkal. A kábel szakmában már korábban jelentős ismertséget szerző Jay Victor tervezte a Clarus kábeleket, emellett dolgozott a Monster Cable és az Audioquest cégekkel, valamint a PS Audio AC kábel sorozata is az ő tervei alapján készült.

pangea ac9 mkii halozati tapkabel 2

A Pangea Audio választékában a tápkábelek is különös fontossággal bírnak, három aktuális típusuk a Pangea AC-14SE, az AC-9 MkII és az AC-9SE MkII. A különleges megoldásokra igencsak fogékony Jay Viktor a kábelekben többféle különböző méretű vezetőt használ, a most futó új típusok pedig az elődökhöz képest jelentős minőségjavulást eredményező legújabb szabadalmain alapulnak. Felépítésükben a Litze szerkezetű vezetők is gyakran szerepet kapnak, a felhasznált anyagok kizárólag kiváló minőségűek, a speciális megoldások pedig komoly hozzáadott értéket biztosítanak a mindezzel együtt is kedvezően árazott Pangea kábelek számára.

StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu