The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Díjtalan DTS Virtual:X firmware frissítés a Marantz AV receiverekhez

A Marantz nemrégiben jelentette be, hogy az általa gyártott A/V receiverek mostantól fogva ingyenesen megkaphatják a DTS Virtual:X firmware frissítést. Az új tudománynak köszönhetően az AV receiverek tulajdonosai gazdag és magával ragadó 3D-s hangot kaphatnak, anélkül, hogy magassági, vagy hátsó hangszórókat vásárolnának, és újabb hangsugárzókkal kellene telerakniuk a szobájukat.

A DTS Virtual:X technológia támogatja a bemeneti forrásokat a sztereótól a 7.1.4-es formátumig (11.1 csatorna), és lejátssza ezt a kiterjedt hangélményt a 2.0 sztereo rendszerektől kezdve az 5.1, sőt a 7.1-es hangsugárzó kiépítéseken is.

A DTS Virtual:X firmware frissítés mostantól elérhető a Marantz NR1608 és a Marantz SR5012 készülékekre és 2018 tavaszán az SR7012, az SR6012 és az AV7704 modellekre is elérhető lesz. A firmware frissítési kínálat újabb bizonyítékát jelenti annak, hogy a Denon folyamatosan új technológiákat kínál a meglévő termékeire, plusz értéket biztosítva ezáltal a vásárlóik számára.

A DTS Virtual:X-ről további információkért tekintse meg az alábbi videót: https://www.youtube.com/watch?v=BVqGmpofMX0


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu