The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon Envaya Bluetooth hangszóró család

A három tagból álló új Denon Envaya Bluetooth hangszóró széria elsősorban azoknak készült, akik útközben vagy különféle helyeken (udvarban, vízparton, stb.) is szeretnék a zenéiket igényes minőségben hallgatni és természetesen a hasznos funkciók és a megjelenés sem közömbös számukra.

A sorozat három modellje az Envaya, az Envaya Mini és az Envaya Pocket. Mindegyikük minősített por és vízálló (IP67 minősítésű), vagyis ha esetleg akár 30 percre egy méter mély vízbe merülnek, még utána is működni fognak. Az Envaya termékcsalád hosszú akkumulátor üzemidőt és beépített Siri aktivációt biztosít, ami egy gombnyomásra azonnali hozzáférést nyújt a "személyes iPhone" segédhez, a kiváló minőségű beépített mikrofon pedig lehetővé teszi, hogy hívásokat kezdeményezzen az Apple és az Android készülékeken. A kollekció kiváló minőségű, szőtt rács előlappal, stílusos szürke-fekete csíkos kivitelben vagy klasszikus fekete színben kapható. Az erős polimer és a kopásálló szövetszerkezet azt jelenti, hogy a készülékek készen állnak a legintenzívebb utazásokra, vagy akár a túlélő túrákra is. Mindegyik hangszóró különösen hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik, a legnagyobb modell, az Envaya például 13 órát működhet egy töltéssel. Az Envaya Mini akár 11 órán át használható, míg az ultra kicsi hordozható Envaya Pocket akár 10 órán át bírja egy töltéssel, a hangerőtől függően. A töltési idő 2,5 és 3,5 óra között változik.

Az innovatív digitális hangfeldolgozási technikák, az erőteljes erősítők és a kiváló minőségű hangszóróházak alkalmazása révén a sorozat tagjai igényes hangzásképet tudnak létrehozni, emellett a különböző modellek egyedi tulajdonságokkal is rendelkeznek. A legnagyobb Envaya kiválóan alkalmas a konyhában vagy a társalgóban való használatra, elegendő teljesítményt nyújtva, ahhoz, hogy kényelmesen megtöltse a szobát hanggal, miközben még elég karcsú is ahhoz, hogy hordozható legyen. A szériában középen elhelyezkedő Envaya Mini ideális a fürdőszobában való használatra, készen állva arra még arra is, hogy akár elmerüljön a vízben, ha úgy hozná a sors. Végül az Envaya Pocket típust a kis mérete miatt a tulajdonosa bárhová magával viheti, sőt, a nevéhez hűen a készülék még egy zsebben is elfér.

Minden hordozható hangszórónak egyszerű, de jó minőségű csatlakozást kell biztosítania, és az Envaya család nem szenved hiányt az egyszerűen használható, kiváló csatlakozási lehetőségek terén. Mindegyik hangszóró fel van szerelve a legújabb aptX™ Bluetooth technológiával, amely lehetővé teszi, hogy az összes kedvenc zenéjét CD hangminőségben hallgathassa. Ha valaki sztereóban szeretne zenét hallgatni, könnyen összecsatlakoztathatja az Envaya termékcsalád két termékét, és így egy sztereó párat létrehozva lehetővé válik, hogy egyszerre több hangszórón hallgassa a zenét és nagyobb helyiségeket is megtöltsön minőségi hanggal. A Siri aktiválás hozzáadásával egy gombnyomásra azonnali hozzáférést érhet el a "személyes iPhone" segédjéhez, miközben a beépített mikrofon segítségével egyszerűen átválthat a hívások fogadása és indítása, valamint a zenehallgatás között.

Az új Envaya, az Envaya Mini és az Envaya Pocket modellek decembertől lesznek elérhetőek.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu