The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audia Flight FLS10 sztereó integrált erősítő

Az olasz high-end gyártó Flight sorozata az FLS4 sztereó végerősítő után újabb lépésként az FLS10 integrált erősítővel bővült, amely természetesen a végfok műszaki alapjaira épül és így sok tekintetben szintén a felső kategóriás Strumento modelleket idéző teljesítményt nyújt.

A letisztult megjelenésű, egyetlen design elemként az Audia készülékekre jellemzőíves kék „ablakkal” ellátott FLS10 36 kg-ot nyom, és végfok társához hasonlóan a többi paramétere is meglehetősen impozáns. A frekvencia átvitele például -3 dB-es tűréssel 0,3 Hz-től 500 kHz-ig terjed, míg 2 Ohmos terhelésen a teljesítménye 700 W, de 8 Ohmon is csatornánként 200 Wattal rendelkezik, így otthoni használatban lényegében korlátlan meghajtást biztosít a hozzá csatlakoztatott hangsugárzóknak, és a háklisabb típusok sem jelentenek problémát neki.

Az FLS10 készülékháza a Strumento modellekéhez hasonlóan nem csak egy hétköznapi alumínium kasztni, mivel az egyedileg testre szabott, felső kategóriás minőségű alumíniumból öntött házat a CNC megmunkálás után még kézzel polírozzák (tükör-polírozás), azután jön a szemcseszórás és az anodizálás, majd végső lépésként még kap egy selyemfényű bevonatot is. Természetesen a készülék belvilágának kialakítása sem kevésbé alapos módon történik. A szokásos módon negatív áram visszacsatolással működő teljesen szimmetrikus belvilág olyan Strumento végfokokból származó kiviteli elemekkel rendelkezik, mint a kivételes precízséggel válogatott alkatrészek vagy a különös gondossággal és alacsony impedanciájú kondenzátorokkal felépített 2000 VA-es árnyékolt tápegység, ami ugyanaz, mint ami az FLS4 végfokban már bebizonyította a képességeit. Az áramkör kritikus részeit gondosan árnyékolták, megvédve a kényes elemeket a különféle sugárzásoktól és interferenciáktól, az erősítés diszkrét alkatelemeit pedig megfelelően hő stabilizált környezetben helyezték el, a gain fokozat például egy epoxy gyantával lezárt alumínium dobozba került. A kivételes odafigyeléssel megtervezett és felépített belvilág többek között szigorúan válogatott kiváló minőségű alkatelemekből, 32 teljesítmény egységből, extra alacsony impedanciájú minőségi kondenzátorokból és magas réz felülettel rendelkező különleges nyomtatott áramköri lapokból áll. A készülék előerősítő része teljesen szimmetrikus felépítésű egy dual-mono konfigurációban működő high-end hangerőszabályzó egységgel. A csatlakozási lehetőségek között fix jelű RCA, valamint szabályozható szintű RCA és XLR kimenetek, és három RCA illetve kettő szimmetrikus XLR bemenet található.

5e5570 54eeecf9315847fa83a2063642b6de66 mv2 d 3888 2592 s 4 2

Az FLS10 sokoldalú erősítőként a felhasználó elvárásainak és igényeinek függvényében különböző bővítőkártyákkal is kiegészíthető, úgy mint aszimmetrikus vagy szimmetrikus bemenetű MM/MC phono kártyák, RCA kártya kettő újabb bemenettel, ha az alapfelszereltség kevésnek bizonyulna, továbbá DAC kártya aszinkron USB porttal (32 bit/768 kHz PCM, DSD 5.6 MHz) és további öt digitális bemenettel (optikai, AES/EBU, 2×SPDIF koax és egy az Audia Flight SACD futóműhöz).

StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu