The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marantz PM8006 erősítő Musical Phono EQ-val

Az új PM8006 integrált erősítő több más fejlesztés mellett egy teljesen új phono fokozattal is rendelkezik, hogy a sokadik reneszánszukat élő analóg hanglemezek lejátszása még jobb minőségű legyen.

A Marantz csapat az analóg technológiákkal kapcsolatos gazdag mérnöki tapasztalataira támaszkodva építette fel az új modellt a japán Shirakawa üzemében. A PM8006 egy klasszikus analóg integrált erősítő, amely 70 W teljesítményt nyújt csatornánként, így a hangsugárzók széles választékát könnyedén meghajtja. A Marantz elkötelezettségének megerősítése érdekében, hogy támogassa az analóg zenehallgatás szerelmeseit, a készülék rendelkezik az új Marantz tervezésű mozgó mágneses phono fokozattal, hogy az analóg lemezjátszó tulajdonosok a kedvenc lemezeiket a legkisebb zaj mellett, tiszta hangzással játszhassák le. Az új Marantz Music Phono EQ áramkör egyike a legfejlettebbeknek, szükségtelenné téve azt, hogy a vásárló megfontolja az erősítő frissítését egy külső phono előerősítővel. Újabb érdekességként a PM8006-ban debütáltak az új Marantz Hyper Dynamic Amplifier modulok is JFET-ekkel a bemeneti fázisban, megnövelve az impedanciát, így a jelátvitel egyszerűsíthető a csatoló kondenzátorok eltávolításával. A kétfokozatú erősítés a hangszedő által létrehozott apró jelszinteket minimális torzítással kezeli. A RIAA újra-ekvalizálás a passzív és aktív szakaszokat kombinálja a pontosság érdekében: a RIAA korrekció egy HDAM-on belül zajlik le, míg az amplifikációt egy kiváló minőségű op-erősítő A osztályban működve végzi el a torzítás minimalizálása érdekében.

pm8006

A PM8006-ban egy teljesen új hangerő szabályozót alkalmaznak a tisztaság és a pontos csatorna kiegyenlítés biztosítása érdekében. Az analóg szabályzás érzetét nyújtó hangerőszabályzó segítségével vezérlik az elektronikus beállítást egy mikroprocesszoron keresztül, míg két különálló Marantz gyártmányú hangsugárzó csatlakozó áll rendelkezésre A/B kapcsolási lehetőséggel. A hangfal csatlakozók masszív sárgarézből készülnek, vastag ezüst bevonattal, a hangsugárzó kábellel történő lehető legjobb érintkezés érdekében, és a fő hangsugárzó csatlakozók alulra lettek szerelve, így közelebb vannak a fő áramköri laphoz, lecsökkentve így a jel-utak hosszát. Ez a megoldás abszolút összhangban van az erősítő komplett kialakításával, amely a lehető legrövidebb jel-utakat és a „Magas Pillanatnyi Áram” topológiát használja a jobb sebesség és dinamika érdekében. A PM8006 a Marantz híres háromsávos hangszínszabályzójával is rendelkezik, melyek különféle beállításokat kínálnak a basszus, a közép és a magasfrekvenciák számára Az öt vonalszintű és az MM Phono bemenet mellett a készülék előerősítő és végerősítő csatlakozásokat is kínál a jövőbeli rendszer bővítéshez és/vagy az otthoni mozi rendszerrel való integrációhoz. Az erősítő tápellátásáról egy toroid transzformátor gondoskodik, amelynek kettős árnyékolása segít az interferenciák leküzdésében, a háromrétegű ház és az újonnan kifejlesztett anti vibrációs lábak pedig a stabilitást és a rezonanciák elleni hatékony védelmet biztosítják.

A PM8006 decemberben lesz elérhető a hivatalos Marantz kereskedőknél fekete és ezüst-arany színekben.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu