The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kedvező áru Dynavox készülékek és kiegészítők a Stream Audiónál

A Dynavox márka Németország egyik vezető kereskedelmi importőr/forgalmazó cégének tulajdona, amely többek között a Dual lemezjátszók és a Vincent Audio termékek márka képviseletét is ellátja, emellett ők a high-end kategóriájú Vienna Acoustic hangsugárzók disztribútorai is.

Tulajdonképpen a Dynavox és a Stream Audio közötti kapcsolat is ezeknek a márkáknak tudható be, hiszen a Vincent és Dual termékek hazai képviseletét szintén a Stream Audio látja el. Maguk a Dynavox termékek kedvező áraik mellett nagyon jó ár/érték aránnyal büszkélkedhetnek, és igen sokrétű választékot kínálnak. A kínálatukban megtalálhatóak a hifi hangsugárzók, erősítők, phono és fejhallgató előerősítők, csöves és félvezetős elektronikák, ugyanúgy, ahogy a különböző audio kiegészítő kellékek, kábelek, csatlakozók, hangfal tüskék és lemezjátszó kellékek. A kedvezően árazott termékek kiváló ár/érték arányuknak köszönhetően világszerte nagy népszerűségnek örvendenek!

Ízelítőül ismerkedjünk meg néhány Dynavox termékkel a széles kínálatból!

Dynavox Amp-S hangfal átkapcsoló
Mechanikus rotary kivitelű tárcsás kapcsoló jó minőségű érintkezőkkel és rövid kábelekkel egészen a házon elhelyezett aranyozott banándugózható csatlakozókig masszív fém házba szerelve. A hangfal átkapcsoló két pár hangsugárzó és egy erősítő kényelmes használatát, a két hangfal közötti kapcsolóval történő választás lehetőségét biztosítja, de akár két erősítő és egy pár hangfal konfigurációban is használható! A csatlakozók egyaránt lehetővé teszik a kábelek beszorítását és a banándugók használatát. Fekete és ezüstszínben vásárolható!

dynavox amp s hangfal er s t tkapcsol

Dynavox Perfect Sound 2×3 m hosszú szerelt hangsugárzó kábel 16.990 Ft /szett áron.
Kiváló ár/érték arányú kábel szett, amely árán túlmutató minőségével a belépő rendszerek ideális társa lehet, zenei vagy mozi felhasználásban egyaránt! A kábel vezetője 4×2,5 mm-es OFC réz aranyozott dugókkal.

Dynavox hanglemez tisztító folyadék
Speciális hanglemez tisztító folyadék pumpás adagolású tégelyben, amihez még egy mikroszálas kendő is jár. A folyadékkal a kisebb szennyeződések és a felületi ujjlenyomatok könnyen és maradéktalanul eltávolíthatók. A gazdaságos kiszerelésű termék kedvező áron (3.490,- Ft) sokáig biztosítja, hogy a lemezek tisztán maradjanak.

dynavox hanglemez tiszt t folyad k

Dynavox digitális tűnyomás mérő akciósan most 9.990,- Ft-ért
A Dynavox digitális tűmérleg a piac legjobb áru digitális mérlege, amely tized pontos beállítást és folyamatos ellenőrzést tesz lehetővé még a kényes hangszedők esetében is. A pontosan beállított hangszedő hosszabb élettartammal, ideális letapogatási mechanikával és jobb hangminőséggel képes olvasni a lemezeket, nem mellesleg a lemezek kopása is optimálisra csökkenthető vele. Hozzáadott elemekkel és egy referencia beállító súllyal szállítják! Méréshatára: 0-5 g, +/- 0,01g.

dynavox digit lis t nyom s m r

StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu