The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Xavian Deliziosa - Még több finomság

A Dolce Musica sorozat Bonbonus állványos dobozát nemrégiben a Bon Bonus váltotta fel, most pedig az álló Delizia helyére érkezett meg a Deliziosa, azaz Finomság nevű új modell.

A Delizia olyan jól szerepelt a tesztünkben, hogy az amúgy is nagyon erős Xavian mezőnyben teljesen megérdemelten az egyik legjobb ár/érték arányú típusnak kiáltottuk ki, így az új Deliziosa számára jó magasra lett helyezve az a képzeletbeli léc, amelyet át kell ugrania, hogy mindenki elégedett legyen. Éppen ezért a Barletta csapat mindent megtett a siker érdekében és lényegében minden ponton módosított valamit a sikeres elődhöz képest.

A klasszikus hasáb alakú, 21 mm-es vastag MDF lapokból összeállított stabil kabinet 20 mm-es szélesebb és 30 mm-el mélyebb lett, mint a Delizia volt, a belsejébe pedig még hatékonyabban működő csillapító idomok és merevítések kerültek, hogy a rezonanciáknak és állóhullámoknak semmi esélyük se legyen. További stabilizáló elemként a kézzel készült kabinet talprészét natúr homokkal töltötték fel. A 2,5-utas front bassz-reflex rendszerű hangsugárzó a sorozatban megszokott alumínium reflex csövet kapta meg, ami nem csak elegánsabb, de jobb tulajdonságokkal is rendelkezik, mint műanyagból készült társai. A hangszórókészlet Olaszországban készült 26 mm-es Audio Barletta impregnált selyem dómból és vadonatúj 150 mm-es Audio Barletta polipropilén membrános, papír porvédő kúpos mély/középsugárzókból áll. Előbbi saját kamrát kapott, a mágnes rendszerét pedig a nagy terhelések gond nélküli elviseléséhez alakították ki, míg az utóbbi többek között extrém lineáris átvitellel rendelkezik.

A darabonként 14,5 kg-ot nyomó Deliziosa natúr és sötét tölgy furnéros, valamint fehér és fekete lakkozott változatokban kapható. Műszaki paraméterek tekintetében az érzékenysége 2 dB-el nagyobb lett, az elődjénél, vagyis számszerűsítve 87 dB-ről 89 dB-re nőtt, a frekvencia átvitele 47 Hz-20 kHz (-3 dB), a váltási frekvenciája 2500 Hz, a névleges impedanciája 4 Ohm, a hozzá ajánlott erősítők teljesítménye pedig a 30-150 W közti tartományban ideális a hangsugárzó számára.


Akusztika
Tel: 1/321-5384
www.hifiboltonline.hu