The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Exposure XM HP

Fejhallgató erősítővel bővült az Exposure mini sorozata, az XM. Az értelemszerűen HP (headphone) névre keresztelt készülék tudománya azonban nem merül ki ennyiben, 3 analóg (ebből 1 phono) és 5 digitális bemenettel, valamint fix és szabályozott analóg kimenettel is ellátták, így DAC-ként valamit előerősítőként is megállja a helyét egy hifi rendszeren belül.
A design semmit sem változott, első pillantásra felismerhető a patinás angol gyártó terméke. A megszokott egyszerű letisztult külső jellemzi, de a szálcsiszolt alumínium előlapon elhelyezett nagy hangerőszabályzó forgatógomb mellett most kezelőszervek, ledek és aljzatok sokasága fogad. Egyszerűen a funkció miatt került az előlapra a két XLR és a két 6,3-as jack kimenet, végfokozata - csatlakozótól függően - egyszerre két füles meghajtására képes, az Exposure-től megszokott kiemelkedő hangminőség mellett.

A beépített DAC koax (BNC) és optikai bemenete maximálisan 24 bit/192kHz-es jelfolyam feldolgozására képes, USB bemenetén ezen felül a DSD x64 kódolású állományok is célba érnek.

xmhp image5

Az elvárt magas hangminőséget kiváló alkatrészek – és természetesen tapasztalt tervezők – garantálják. Tápegysége egyedi gyártású toroid transzformátorra épül, a jelutakba pedig csak minőségi passzív alkatrészek kerülhetnek. Végfokozata diszkrét elemekből épül fel, úgy tervezték, hogy a kis impedanciás modelleket is könnyedén kiszolgálja.

Fejhallgató erősítőben még nem találkoztunk phono fokozattal, az Exposure viszont úgy döntött, hogy az XM HP-t teljes értékű előerősítőként használható audiofil készülékként hozza forgalomba, ezért került a RIAA korrekciós modul a készülékbe. Lemezjátszó bemenetének érzékenységét / impedanciáját az árkategóriára való tekintettel mozgó mágneses hangszedőkhöz igazították.

Árról, elérhetőségről bővebben:
Audiocentrum
www.audiocentrum.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-1/468-2176
+36-1/789-2152