The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Partnerségre lépett az LG Electronics és a Meridian Audio

Az LG Electronics (LG) és a Meridian Audio bejelentette, hogy partnerségre lépnek, mellyel az a céljuk, hogy még több vásárló számára biztosítsanak minőségi hangzású készülékeket szerte a világon. Az LG díjnyertes, innovatív fogyasztói elektronikai termékei, valamint a Meridian páratlan hangtechnológiája és úttörő hozzáállása együtt olyan egyedi megoldásokat eredményez, melyek páratlan élményt nyújtanak majd a fehasználók számára.

Az LG története a globális fogyasztói piacra szánt audiotermékek fejlesztésében régre nyúlik vissza, mivel kezdetben ez volt az első koreai márka, amely a helyi piacra gyártott rádiókat. A brit központú Meridiannal partnerségre lépve az LG által szolgáltatott hangminőség új szintre lép: a természetes és valósághű hangzást szigorú kísérletek és fejlesztések biztosítják. A két vállalat közösen dolgozik majd az LG változatos audiotermék-portfólióján, beleértve a hangprojektorokat és a vezeték nélküli hangszórókat is.

40 évvel ezelőtti alapítása óta a Meridian valóságos úttörő cég a kiváló teljesítmény és a magas hangzáshűség terén, újításaival és készülékeivel folyamatosan előremozdítva az audio ipart. A vállalat a digitális jelfeldolgozás (Digital Signal Processing, DSP) és a pszichoakusztika egyik fő szaktekintélyeként lényegében az iparág minden területére komoly hatást gyakorolt. A Meridian kulcsfontosságú szerepet játszott az olyan forradalmi audiotechnológiák kifejlesztésében és elterjedésében, mint a Hi-Res Audio és az MQA (Master Quality Authenticated), de a cég gyártotta a világ első digitális, nagyteljesítményű, aktív hangszóróját is. A Meridian szakértelme 2012-ben új mércét állított az autós audiorendszerek terén a világ első járműbe szerelt 3D térhangzású rendszerével.

„Együttműködésünk a Meridiannal jól példázza az LG elkötelezettségét a prémium audio rendszerek gyártása iránt, mely termékeinkkel az iparág legjobbjaival vehetjük fel a versenyt” – mondta Seo Young-jae, az LG szórakoztatóelekrtonikai részlegének üzlet-ágvezetője. „Az új partneri kapcsolat célja, hogy kimagasló szórakozási élményt nyújtsunk az vásárlóinknak világszerte.”

John Buchanan, a Meridian Audio vezérigazgatója hozzátette: „Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen egyedi együttműködésben dolgozhatunk együtt az LG-vel. Meggyőző-désünk, hogy a két cég szakértelmére és közös értékeire alapozva számos különleges innovációt vihetünk a piacra most és a jövőben is.”