The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marantz ND8006 hálózatos zene/CD-lejátszó HEOS támogatással

A Marantz új ND8006-os készüléke kiváló minőségű all rounder-ként ügyesen ötvözi a CD-lejátszást, a hálózati / internetes streaminget és a külső DA konverter funkciót, emellett a gyártó új modelljeihez hasonlóan természetesen HEOS támogatással is rendelkezik.

A Marantz japán Shirakawa-i gyárában épült újonnan érkező készülék tökéletesen illeszkedik a nemrégiben bemutatott PM8006 integrált erősítőhöz. Az ND8006 lényegében a modern digitális zenehallgatás minden követelményének megfelel, és olyan funkciókat egyesít egy készülékben, amelyek általában két vagy három külön audio komponenst igényelnek. A sikeres NA8005 és SA8005 modelleken alapuló, hozzájuk képest azonban teljesen újratervezett ND8006 a klasszikus CD lejátszást ötvözi egy olyan digitális forrás központtal, amellyel lejátszhatja a zenéit az otthoni hálózatról, a helyi USB tárolóról és az online forrásokról, mint például a streaming szolgáltatások és az internet rádió, emellett kiegészül a HEOS multi-room támogatással és DAC funkcióval is, melyek lehetővé teszik a számítógépek és egyéb eszközök közvetlen csatlakoztatását. Fogadja a jövőbeli fájlformátumokat is, akár a 11,2 MHz-es quad-DSD és a 384 kHz / 32 bites PCM formátumban, továbbá mind Apple AirPlay, mind pedig Bluetooth funkcióval rendelkezik a hordozható eszközökről való vezeték nélküli zenelejátszáshoz. Az ND8006-ot emiatt egyszerűen a "teljes digitális zeneforrás-lejátszó" -nak nevezte el a Marantz, mivel ez az egyetlen audio komponens, ami az aktuális és a jövőbeli zenehallgatási igényeket egyaránt kielégíti. Akár CD-ről, akár NAS meghajtóról, vagy számítógépről van szó, akár az Amazon Prime Music, a Deezer Premium+, a Spotify Connect vagy a Tidal az, amit a tulajdonos használ, az ND8006 kiváló minőségű Marantz hangminőséget biztosít. A hagyományos erősítőkön kívül a készülék a beépített digitális előerősítőjének köszönhetően végerősítőkhöz vagy aktív hangsugárzókhoz is direktben csatlakoztatható. Még a zenéket is meg lehet vele osztani az otthoni HEOS integrációnak köszönhetően, mindössze a HEOS hangszórókat kell hozzáadni egy egész házas multi-room rendszer létrehozásához, kiegészítve az egyszerű vezérlő alkalmazással.

Screen Shot 2017 12 21 at 09.44.41 1080x341

Az ND8006 minőségi belvilágában többek között saját Marantz Musical digitális szűrőrendszer, audiophile ESS9016 Sabre DAC, valamint dual crystal clock órajel generátor található, melyek biztosítják az összes digitális jel pontos kezelését. A B típusú "számítógépes audio" bemeneten és a digitális audio bemeneteken - két optikai és egy koaxiális - blokkolja a csatlakoztatott komponensek interferenciáját a jeltisztaság érdekében, míg az analóg áramkörökben a gondosan kiválasztott alkatrészek és a híres Marantz Hyper-Dynamic Amplifier Modulok (HDAM), valamint az árnyékolt toroid transzformátor minimalizálja a belső zajszintet. Mind az Ethernet, mind pedig a kétsávos (2.4 / 5GHz) Wi-Fi kapcsolat rendelkezésre áll, és még a fejhallgató rajongókról sem feledkeztek meg, ugyanis az ND8006 még fejhallgató erősítővel is rendelkezik, amely ugyanazt a HDAM-S2 technológiát használja, mint a fő audio áramkörök, és választható Gain-nel, hogy lehetővé tegye a fejhallgatók széles választékával való kompatibilitást. A "H/P OFF" üzemmód biztosítja a lehető legjobb hangzást, ha a fejhallgató fokozat nem szükséges. Hasonló ON/OFF opció áll rendelkezésre a Bluetooth és Wi-Fi kapcsolathoz is.

Az ND8006 tökéletesen illeszkedik a közelmúltban bemutatott, tiszta analóg integrált erősítőhöz, a PM8006-hoz. Az egyszerű és komfortos kezeléshez egy új rendszer távirányító is tartozik mindkét modellhez, amely egyaránt képes az ND8006 és a PM8006 vezérlésére. A készülékek fekete vagy ezüst-arany színben rendelhetők. A PM8006 már elérhető, míg az ND8006 2018. januárjában kerül az üzletekbe.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu