The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Gato Audio FM hangsugárzó sorozat

A nálunk egyelőre főleg a kiváló minőségű, egyedi formavilágú és kivitelű elektronikáiról ismert dán Gato Audio nemrégiben egy új belépő hangsugárzó családot mutatott be, amely kettő állványos és egy álló hangsugárzóból áll.

Az FM-8 és FM-15 állványos, valamint az FM-30 álló modellekből álló sorozat tagjai a gyártó elektronikáihoz hasonlóan nagyon igényes megjelenésűek és felépítésűek, olyannyira, hogy valódi szépségüket egy átlagos fotó nem is nagyon képes visszaadni, nem is beszélve a stabilitás és masszívság különleges érzetéről, amelyet akkor érezi igazán, amikor az ember fizikai kapcsolatba kerül ezekkel az egyedi kivitelű hangsugárzókkal.

A család legkisebb, FM-8 jelű tagja, ahogy a típusszáma is jelzi egy 8 liter űrtartalmú kisméretű állványos hangsugárzó, amely a Gato Audio legújabb technológiáinak felhasználásával készült. 30 cm-es magasságával a dobozka polcon való vagy TV melletti alkalmazásra is tökéletes, a leírások szerinti kompakt, gazdag és koherens hangzása pedig jócskán meghazudtolja a méreteit. A hangsugárzóba kerülő hangszórók minden egyes részegysége alapos és körültekintő tervező és fejlesztőmunka eredményeképpen született meg, az optimalizált mágnes rendszertől kezdve, az alacsony memóriájú gumi peremeken át egészen az ásványi anyagokkal feltöltött membránokig bezárólag. Nem kevésbé innovatív és különleges a „kondenzált tömeg” fantázianevű kabinet sem, ami a gyakorlatban egy többrétegű konstrukciót jelent extrém hatékony belső csillapításokkal. A különböző típusú és vastagságú anyagokat speciális ragasztóval ragasztják össze, ilyen módon megszüntetve a különféle rezonancia problémákat és valóban bombabiztossá téve az aprócska dobozt. A keresztváltó a házon belül speciálisan az FM sorozathoz kifejlesztett „Tiszta Fázis” technológiával készült, amely pontos akusztikus fázis kontrolt, linearitást és széles lineáris diszperzitást biztosít a frekvenciák „szétosztásának” kényes folyamatában. Újabb különleges funkcióként a hangsugárzó olyan veszteségmentes szabályzási lehetőségeket is biztosít a felhasználók számára, amelyekkel többféle Gato FM15 walnut 2093paramétert a saját ízlésükhöz, valamint a zenehallgató szobájuk akusztikai jellemzőihez igazíthatnak.

A sorozat következő tagja a csaknem kétszer akkora méretű, 15 literes FM-15 állványos hangsugárzó, amely a különleges technológiáinak köszönhetően 6”-os mély/középsugárzójával valóban erőteljes és dinamikus megszólalásra képes. A könnyű terhelést jelentő típus az erősítők széles skálájával képes sikeresen együttműködni, képességeinek hatékony kiaknázásához azonban érdemes alaposan megválogatni a partnereit és megtalálni a számára legideálisabb pozíciót a zenehallgató szobában.

Az FM család legnagyobb modellje a kompakt és diszkrét megjelenésű FM-30 állódoboz. A 30 liter űrtartalmú hangsugárzó az előzőekben megismert különleges technológiák mellett három optimalizált 5”-os mély/középsugárzóval rendelkezik, a hangzása a leírások szerint friss, dinamikus és erőteljes. Elegáns és stílusos megjelenésével a hangsugárzó a modern, funkcionális stílusban berendezett enteriőrökbe is tökéletesen beleillik, kompakt méreteivel pedig diszkréten elhelyezhető, miközben sok tekintetben a nálánál jóval nagyobb dobozok auditív jellemzőit nyújtja.

Gato FM30 1

Az elegáns, mágnesesen rögzülő hangszóróselymekkel rendelkező FM hangsugárzók mindegyike a tervezés legelső lépésétől kezdve a késztermék kartondobozba kerüléséig Koppenhágában készül, vagyis ízig-vérig dán termékeknek mondhatók.


Akusztika
Tel: 1/321-5384
www.hifiboltonline.hu