The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Goldring új E hangszedő sorozat

A Goldring filozófiája a cég 1906-ban történt alapításától kezdve az eredeti felvételek pontos, reprodukálása, a zenék legapróbb részleteinek és finomságainak minél hitelesebb ábrázolásával. A vadonatúj E-sorozat három típusa szintén ezen nemes cél alapján született meg, ideális választásként a büdzsé és közepes áru lemezjátszók közepes és nagyobb tömegű hangkarjaihoz.

Az új E sorozat három mozgó mágneses (MM) hangszedőből áll, melyek az E1, E2 és E3 típusok. A közepes és nagyobb tömegű hangkarokban egyaránt ideálisan használható E1 a gyártó Magnetic Duplex és Goldring Expert Adjustment technológiáinak felhasználásával készült. A család belépő tagja karbon testtel és gömbölyű profilú tűvel készül. A következő E2-ben a tű ugyanaz, mint az E1-ben, a test azonban immár alumínium, aminek köszönhetően a szerkezet merev és könnyű, így még pontosabb barázdakövetést és közép illetve magas hang átvitelt biztosít, több részlettel és kisebb torzítással. Az E sorozat csúcsmodellje, az E3 szintén alumínium konzollal, de komolyabb, szuper elliptikus profilú tűvel rendelkezik, amely révén lényegesen jobb magas frekvenciás jelátvitelre és lényegesen kevesebb sziszegésre számíthatunk tőle, még az erre különösen kényes magas énekhangok esetében is. 

ebanner

.
Az új Goldring E hangszedők már meghallgathatók és megvásárolhatók a forgalmazó üzletében.


StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu