The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

ISOTEK EVO3 Ascension – az új top audiofil tápkábel

A tápellátás szakértőjeként ismert Isotek 2017 szeptemberében jelentette be hálózati kábel sorozatának új zászlóshajóját, az Ascension-t. Ahogy azt a brit gyártótól megszokhattuk, ködös filozófia helyett ezúttal is innovatív megoldásokat vetettek be annak érdekében, hogy az Ascension-t valóban a legjobb high-end kábelek között emlegessék.

Összetett szerkezetű háromeres kábel, nagy tisztaságú, folyamatos öntésű (OCC) réz vezetőkkel. Az egyenként 4mm2 keresztmetszetű réz szálakat több mint 200m-es hosszban, egy öntési folyamatban állítják elő, így különösen szabályos kristályszerkezet jön létre, ami kivételes vezetőképességet, alacsony ellenállást és magas korrózióvédettséget eredményez. Minden szál ezüst bevonatot kap, majd mély kriogén kezelést, magyarul lehűtik -196 C-ra, ami tovább javítja a vezetőképességet és növeli a szilárdságot, egyben rugalmasabbá és időtállóbbá is teszi a vezetőt, vagyis a jobb hangminőség tartósan megmarad.
Az erek kiváló minőségű teflon (FEP) szigetelése nagyon alacsony dielektromos állandóval rendelkezik széles frekvenciatartományban, külső árnyékolása (OFC réz „harisnya”) pedig távol tartja az elektromágneses zavarokat. Mindezt egy Mylar réteg veszi körül, mely egyedi védelmet ad a szerkezetnek, és tovább csökkenti a beszűrődő RFI mértékét is. A három eret körülölelő PVC köpeny nagyfokú rugalmasságot, mechanikai csillapítást és szilárdságot biztosít.
Az Ascension-t az ISOTEK high-end csatlakozóival szerelik, amelyek ezüstözött OFC érintkezőikkel, fém/karbon burkolatukkal ugyanazt a kivételes minőséget képviselik, ami a kábelre is jellemző.

A high-tech anyagok és kialakítás révén az Ascension holografikus térábrázolást, rengeteg levegőt és páratlan mikrodinamikát biztosít a szerencsés felhasználóknak.

evo3 ascension large

Audiocentrum
www.audiocentrum.hu
+36-1/468-2176