The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon AVC X8500H AV erősítő

A Denon hosszú idő elteltével most újra piacra dob egy AV erősítőt az AVC-X8500H személyében, ami egyben az iparág első igazi 13.2 csatornás AV erősítője is. A kiváló hangminőséget, nagy teljesítményt és sok szolgáltatást kínáló AVC-X8500H Dolby Atmos, DTS:X és Auro 3D surround dekódolással és 13 csatornás beépített erősítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kiváló 3D térhatású hangzást külső erősítő hozzáadása nélkül egészen a 7.2.6-os kiépítésig.


Az AVC-X8500H stabil alapot biztosít az egyedi telepítési lehetőségekhez és az intelligens otthon kialakításához, elhozva még a házi-mozi jövőjét is az Amazon Alexa Okos otthon tudásával (az otthoni szórakoztató eszközökhöz), valamint az Apple AirPlayt és a komplex zenei kompatibilitást. "A Denon mélyen belevetette magát a szórakoztató elektronikai iparágba, és befektetett a jövő technológiáiba, hogy a rendszer telepítők és a fogyasztók számára a legjobb minőségű, elsődleges innovációkat nyújtsa. Mivel egyre több otthoni házi-mozi rajongó integrálta az objektum-orientált hangot a rendszeréibe, hiánypótlásként megtervezte az iparág első igazi 13 csatornás erősítőjét bőséges formátum választékkal a fedélzeten, mint például a Dolby Atmos, a DTS:X és az Auro 3D" mondta Richard Velazquez, a Denon márkamenedzsment vezetője. "A monolitikus erősítő kialakításon kívül egyedi kivitelű tranzisztorok és a szinte minden fejlett AV formátummal való kompatibilitás mellett az AVC-X8500H hihetetlenül egyszerűen telepíthető. A tulajdonosok használhatják a hangutasításokat az Alexa Smart Home Skill segítségével, és vezérelhetik is a készüléket, valamint kihasználhatják az otthoni audio integrációt, hogy megtapasztalhassák a házimozi jövőjét."

Tisztelgésként a Denon közel 110 éves öröksége előtt, a Denon AVC-X8500H technikailag az egyik legfejlettebb AV erősítő, amit valaha gyártottak. A 13.2 csatornás AV erősítő kézi összeszereléssel készül Japánban és csatornánként 150 Watt (8 Ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,05% THD, két csatornán meghajtva) teljesítményű diszkrét monolitikus erősítőkkel valamint kiváló minőségű alkatelemekkel, köztük egyedi DHCT-vel (Denon High Current Transistors) rendelkezik. A készülék támogatja az Auro 3D térhangzás dekódolását is egészen az Auro 13.1 csatornás formátumig, háromrétegű hangszóró elrendezéssel, beleértve a felső és a magassági centercsatornákat is. Az Auro-3D formátum egy jövőbeni ingyenes firmware frissítéssel lesz elérhető.

Az AVC-X8500H egy otthoni vezeték nélküli zenei hálózat központi eleme lehet teljes körű Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal, Apple AirPlay technológiával és egy vezeték nélküli multi-room audio technológiával. A felhasználók többek között nagyfelbontású DSD (2.8 és 5.6 MHz), FLAC, ALAC és WAV fájlokat tudnak böngészni és lejátszani minden szobában. Az "Amazon Alexa Smart Home Skill for Entertainment Devices" készülékével felszerelve a felhasználók a rendszerhez kapcsolódó Amazon Alexa eszközöket hangutasításokkal vezérelhetik, amelyek a különféle funkciók natív vezérlését teszik lehetővé, beleértve a be / kikapcsolást, a hangerőt, a némítást / kikapcsolást, a zenelejátszást / szünetet, és a támogatott streaming szolgáltatásokat. Az Amazon Alexa szolgáltatás 2018 tavaszától lesz elérhető. Az elérhetőség országonként eltérő lehet.

0 0 0 0 70 News denon AVR X8500H webtop

Az AVC-X8500H számos funkcióval rendelkezik azért, hogy jobb vezérlési képességeket és kompatibilitást biztosítson a külső és egyedi integrációs megoldásokkal. IP vezérlési képességgel rendelkezik a fontosabb külső integrációs rendszerek számára és megkapta a Control4™ SDDP (Simple Device Detection Protocol) tanúsítást is. Az RS-232C soros port is elérhető a külső otthoni automatizáláshoz és vezérlőkészülékhez való közvetlen csatlakozáshoz, valamint a hátsó panel infravörös távvezérlő bemenete lehetővé teszi a távvezérlés kompatibilitását a házi-mozi rendszer többi komponensével. A Denon újonnan kifejlesztett "HDMI diagnosztika" módja lehetővé teszi az egyéni rendszerintegrátorok számára a HDMI-vel kapcsolatos hang- és video hibák elhárítását a telepítéskor, így csak a készülék elülső paneljét és a Denon hibaelhárítási útmutatóját kell használniuk.

Az AVC-X8500H fejlett video funkciókkal rendelkezik, és teljes mértékben kompatibilis a legmodernebb HDMI csatlakozással és a HDCP 2.2 specifikációval mind a nyolc HDMI bemeneten és a három HDMI kimeneten. A készülék támogatja a 4K Ultra HD 60Hz-es videót, a 4:4:4 Pure Color mintavételt, a HDR-t, a 21:9 videót, a 3D-t és BT.2020 jeltovábbítást. Mint ilyen, az AVC-X8500H a 4K Ultra HD Blu-ray lejátszókhoz, set-top boxokhoz és egyéb 4K Ultra HD forrásokhoz készült. Ezenkívül támogathatja a hagyományos rendszereket a standard és a nagy felbontású analóg, valamint a digitális video tartalmak 4K Ultra HD-re való felskálázásával. A Dolby Vision, az eARC (Enhanced Audio Return Channel) és a HLG (Hybrid Log Gamma) kompatibilitás is támogatott, közülük az eARC a 2018-as firmware frissítéssel lesz majd elérhető. Továbbá a Denon támogatja az AVC-X8500H tulajdonosok számára a hardver- és szoftverfrissítést a HDMI 2.1 specifikációra, vagyis a 8K jeltovábbítási képességet, amikor az elérhetővé válik. Utóbbi egy fizetős frissítési szolgáltatás lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1LLb5eB6ms&feature=em-subs_digest

A fejlett DSP algoritmusok teljes Audyssey Platinum csomagjával felszerelve, az AVC-X8500H az Audyssey MultEQ XT32 automatikus helyiség akusztikai korrekcióval rendelkezik. A MultEQ XT32 elemzi az egyes hangsugárzók kimenetét akár nyolc mérési helyszínen is, és precíziós digitális szűrőket hoz létre, amelyek optimalizálják az egyes csatornákat a megfelelő frekvencia- és időtartomány válaszhoz. Az Audyssey Dynamic Volume-al és a Dynamic EQ-val kiegészítve a rendszer telepítők és a felhasználók maximálisan ellenőrizhetik a hang optimális beállítását a legjobb hanghűség érdekében. Az Audyssey Low Frequency Containment olyan fejlett pszichoakusztikus algoritmusokat használ, amelyek teljes skálájú hangszínegyensúlyt biztosítanak, beleértve a mély basszust is, de anélkül, hogy zavarnák a más helyiségekben lévőket. Emellett az AVC-X8500H kompatibilis az új Audyssey MultEQ Editor App-al is. Az optimális MultEQ Editor alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosabban megtekinthessék és testre szabhassák a hangot a szobában jelen levő sajátos problémákhoz viszonyítva, és a hangot a saját preferenciáikhoz igazíthassák.

Az AVC-X8500H 2018. februárjában lesz elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél fekete és ezüst színekben. További információért látogasson el a www.denon.hu weboldalra.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu