The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Leedh Processing a Soulution DA konverterekben

A Soulution az első olyan csúcskategóriás elektronikai gyártó a világon, amely engedélyt kapott a különleges "Leedh Processing" eljárás használatára az 560-as és 760-as DA átalakítói számára. A „Leedh Processing” egy rendkívül innovatív algoritmus a digitális formátumú zenék hangerejének növelésére vagy csökkentésére, amelyet a szabadalmaztatott eljárás anélkül végez el, hogy bármit is hozzáadna a digitális zenei jelekhez, vagy elvenne belőlük.

A hangerő beállítása közben semmilyen információ nem tűnik el, ugyanakkor a legapróbb részleteket és a mikro dinamikának is olyan hatalmas gazdagságát tárja fel, amely egyébként nem érhető el a digitális zene lejátszásban, és általában az analóg / vinyl zenei reprodukcióhoz kapcsolódik. A Soulution már forgalomban lévő 760 és 560 átalakítói frissíthetők az új "Leedh Processing" hangerőszabályzó funkció alkalmazásához.

A "Leedh Processing" algoritmust Gilles Millot fejlesztette ki az Acoustical Beauty-nál. A csúcskategóriás készülékeket gyártó francia cég több szabadalommal is rendelkezik innovatív tervei és technológiái számára. Az innovatív "Leedh Processing" algoritmus egyébként nem korlátozódik a csúcsminőségű audio alkalmazásokra, mivel állítólag alacsonyabb minőségben, tömegpiaci termékekben vagy akár külső audio alkalmazásokban is mágikus hatással működik.

LimarAudio
Tel:. 1/329-2980
www.limar.hu