The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Paradigm Premier hangsugárzó sorozat

A kanadai mivoltára roppant büszke Paradigm legújabb, Premier névre hallgató belépő hangsugárzó sorozatát úgy jellemzi, hogy ezekkel a modellekkel tulajdonosuk egy jókora minőségi lépést végrehajtva végleg maga mögött hagyhatja a tömegpiaci dobozok szintjét és olyan audio kvalitások birtokába juthat, amelyek eddig ismeretlenek voltak ebben a kategóriában.

A büszke „Crafted in Canada” jelöléssel ellátott Premier hangsugárzók a tervezésük legeslegelső fázisától kezdve egészen a kartondobozuk leragasztásáig a Paradigm 225 ezer négyzetláb méretű üzemében készültek, kiváló minőségű alkatelemekből és a gyártó sokéves tapasztalatainak felhasználásával. Érdekes, íves tetejű stabil kabinetjeik hatékonyan mérséklik a rezonanciákat és a színeződéseket, valamint jelentősen fokozzák a basszusuk erejét és dinamizmusát. Magas és középsugárzóik az Exclusive Perforated Phase-Aligning (PPA) technológiával készülnek, ami a gyakorlatban egy speciális lencsét jelent, ami egyrészt segíti a hangok színezetlen és sima megszólaltatását, másrészt a membránokat is megvédi az esetleges mechanikai sérülésektől. A közép és mélysugárzók Active Ridge Technology megoldással készülő membrán peremeinek köszönhetően a dobozok megszólalása erőteljesebbé vált, a torzítások szintje pedig kerek 50%-al csökkent.

A Premier sorozat összesen hat modellből áll, melyek között kettő állványos, és kettő álló hangsugárzó, valamint kettő center sugárzó található. A legkisebb Premier 100B egy két-utas bassz-reflex rendszerű állványos hangsugárzó, ferro-fluid hűtésű 25 mm-es X-PAL dóm tweetereel és 140 mm-es karbonnal megerősített polipropilén membrános mély/középsugárzóval. A sorban utána következő hasonló felépítésű Premier 200B a sorozatban megszokott tweeter mellé társul egy kisé nagyobb 165 mm-es mély/középsugárzót kapott. A két álló modell közül a kisebbik Premier 700F egy 3-utas, négy hangszórós bassz-reflex rendszerű hangsugárzó, ferro-fluid hűtésű 25 mm-es X-PAL dóm tweetereel, 140 mm-es karbonnal megerősített polipropilén membrános középsugárzóval, valamint kettő hasonló technológiával készült 140 mm-es wooferrel. A család Premier 800F jelű csúcsmodellje felépítését tekintve a kisebb testvérével azonos, csak éppen a középsugárzója és a mélysugárzói egyaránt 165 mm méretűek a 140 mm-esek helyett, és néhány centivel a kabinetje is nagyobb. Házi-mozis kiegészítőként a sorozatban egyelőre kettő centersugárzó található, a Premier 500C és 600C. Előbbi egy 4 hangszórós 3-utas típus a szokásos csipogóval, egy 102 mm-es feketére anodizált alumínium membrános középsugárzóval és kettő 140 mm-es karbonnal megerősített polipropilén membrános mély/középsugárzóval. A nagyobbik, Premier 600C jelű dialóg sugárzó egy 6 hangszórós 3-utas, passzív radiátoros bassz-reflex rendszerrel rendelkező típus. A méretes doboz magas és középszekciója megegyezik kisebb testvérével, neki azonban már kettő 165 mm-es mélysugárzó, továbbá még kettő 165 mm-es passzív radiátor is jutott a szokásos karbonnal megerősített polipropilén membrános meghajtókból.

A magas fényű fehér és fekete, valamint Espresso barna színekben kapható Paradigm Premier hangsugárzók várhatóan áprilisban érkeznek meg a forgalmazó bemutatótermébe.

LimarAudio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu