The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nordost Red Dawn USB kábel

A médialejátszók, NAS winchesterek és nagyfelbontású letöltött zenei fájlok térnyerésével egyenes arányban egyre szélesebb választékban kapható nívós USB kábelek kínálata újabb kiváló minőségű típussal bővült a Nordost Red Dawn típusa révén.

A folyamatosan változó-fejlődő technológiák miatt a többi gyártónak is lépést kell tartania az új időkkel, ezért például a legújabb Nordost USB kábel a legelső olyan modell a piacon, amely már USB C dugóval szerelt változatban is kapható; ez az új csatlakozó rövidesen iparági szabvánnyá válik és legelőször az új Apple laptopokra kerül rá, amelyek így már a Red Dawn-nal is használhatók lesznek.

A Red Dawn USB kábel vezetője a megszokottan nagytisztaságú (99.9999%) ezüstözött OFC kábel, amelynek kialakítását a digitális jelek átviteléhez optimalizálták egy teljesen új szisztémát, mégpedig a hibrid csavart érpár/nem csavart érpár felépítést alkalmazva. A jól bevált FEP Micro Mono-Filament technológiának köszönhetően a kábelben kivételesen nagy sebességgel és sávszélességgel „száguldozhatnak” az EMI és RFI sugárzásoktól dupla rétegű ezüst bevonattal és hatékony fólia árnyékolással védett digitális jelek.

Az USA-ban tervezett, gyártott és precíz kézi munkával feldugózott kábel standard B (2.0), Mini B (2.0) és Micro B (2.0) dugókkal egyaránt elérhető, legfőképpen azok számára, akik a komputert/laptopot is belekombinálnák az audio rendszerükbe és tennék ezt egy valóban kiváló minőséget biztosító típus alkalmazásával.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu