The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

M2Tech Crosby végerősítő és Young MkIII. DAC/előfok

A legelőször aprócska USB DAC-jaival ismertté vált olasz gyártó választéka folyamatosan bővül és immár olyan audio komponenseket is tartalmaz, amelyekből különféle rendszerek építhetők fel. Aktuális újdonságaik a Crosby végerősítő és a Young DAC/előfok MkIII. változata.

A kompakt méretű (200×200×50 mm) Crosby egy nagy hatékonyságú D-osztályú sztereó végerősítő, ami többek között természetesen a Young MkIII. DAC/előfokkal is egy nagyon jó párost alkothat. A készülék a klasszikus sztereó használat mellett hídba kötve mono végerősítőként is alkalmazható, ebben az esetben a teljesítménye 180 W (8 Ohm), vagyis kettő Crosbyval tekintélyes erősítési potenciál érhető el és akár még problémásabb sztatikus hangsugárzók is gond nélkül meghajthatók. Önmagában az erősítő 2×60 W (8 Ohm) és 2×110 W (4 Ohm) teljesítménnyel rendelkezik, ami normál esetben bőségesen elegendő, az esetleges túlvezérlésről az elektronikák védelme érdekében az előlapon található kijelző tájékoztatja a felhasználót.

Crosby back base

Bemenetek terén a választék aszimmetrikus RCA és szimmetrikus XLR analóg bemenetekből valamint 3,5 mm-es jack trigger csatlakozóból áll, míg kimeneti oldalon az egy szett banán hangsugárzó aljzat mellett trigger pass-through csatlakozást találunk. A mindössze 3 kg-ot nyomó Crosby impozáns paraméterei közül említést érdemel a 115 dB-es jel/zaj arány, a 0,005%-os THD+zaj, valamint a standby állapotban mindössze 1,5 Wattos teljesítményfelvétel, amivel a készülék nem utolsó szempontként kifejezetten környezetbarátnak tekinthető.

Az analóg és digitális forrásokkal egyaránt használható Young MkIII. egy széleskörűen alkalmazható készülék, amely a klasszikus készülékfajták mellett az okostelefonokkal, komputerekkel és tabletekkel is könnyen megtalálja a közös hangot. A végerősítő partneréhez hasonlóan kompakt méretű készülék kezelése az előlapján lévő finoman működő kezelőszervek mellett a hozzá mellékelt távirányítóval valamint Androidos okostelefonnal lehetséges.

Young MkIII back base

Digitális formátumokból a Young MkIII. a PCM 16 bit/44,1 kHz - 32 bit/384 kHz, DoP 64X - 256X, valamint a natív DSD 64 - DSD 256 jeleket fogadja és dolgozza fel. A hátlapján egy szett analóg RCA bemenetet, koax, optikai és szimmetrikus AES/EBU digitális bemeneteket, valamint egy USB 2.0-ás portot találunk. Az analóggá alakított jelek továbbítására kizárólag XLR szimmetrikus csatlakozás szolgál, amely némileg beszűkíti a készülék felhasználhatóságának körét. A kábeles összeköttetések mellett vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat is rendelkezésre áll, így különféle mobileszközökről is kényelmesen küldhetünk zenéket a Youngra.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu