The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject Juke Box E

Az analóg lemezjátszók divatja nem állt meg az audiofil táboron belül, az „egyszerű” zenekedvelők részéről is komoly igény mutatkozott az utóbbi években a bakelit gyalukra. A beállításra köztudottan kényes mechanikai szerkezetekhez azonban ma már kevesen értenek, számukra egyszerűbb megoldást talált ki a Pro-Ject fejlesztő gárdája.

A Juke Box E egy all in one rendszer, ráadásul plug and play verzióban, magyarul egy olyan lemezjátszó – phono – integrált erősítő egység, amit a dobozból kivéve nem kell állítgatni, csupán egy pár hangsugárzót csatlakoztatunk hozzá, és azonnal működőképes a rendszer. A Pro-Ject ráadásul ugyanazokat az alkatrészeket használta a Juke Boxhoz is, amelyek az audiofil termékeikben már bizonyítottak. A Juke Box tehát nem tévesztendő össze a piacon fellelhető, játék minőségű műanyag szerkezetekkel.

jukeboxe 6

A Juke Box E egy egyszerűbb hifi rendszer központi elemeként is alkalmazható, rendelkezik egy analóg és egy digitális bemenettel, valamint mobileszközök számára beépített Bluetooth vevővel. Kapunk két kimenetet is, egyik a phono kimenet, a másik pedig az erősítő vonalkimenete, amelyhez pl. egy fejhallgató erősítőt, vagy másik végfokot csatlakoztathatunk. A készülék kijelzővel is rendelkezik, hogy mindig tudjuk, mi történik éppen, a hangerő szabályzást pedig egy 32 fokozatú digitális egységre bízták.

unas 442761 altpic 2

Maga a lemezjátszó a megszokott merev vázas konstrukció, MDF sasszi, zafír csapágyakon forgó alumínium karral, amelybe az Ortofon OM5e hangszedőjét szerelik. A lemez tányért szilikon szíjon keresztül hajtja meg az alacsony vibrációjú, DC tápról működő szinkron motor, a speciális készüléklábak pedig szintén a rezonanciák csillapítását szolgálják.

jukeboxe 5

A Juke Box E lemezjátszó rendszer magasfényű fekete, vörös vagy fehér színben kapható, az akril porvédő fedél és az infra távvezérlő pedig széria tartozék. Ára 149.900,- Ft, jelenleg akcióban 129.900,- Ft.

Audiocentrum
www.audiocentrum.hu
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152