The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nordost Frey 2 USB kábel

A Nordost USB kábel kínálata a Red Dawn után a még magasabb kategóriát és minőségi színvonalat képviselő Frey 2 típussal bővült, amely természetesen szintén alkalmas a legújabb USB C aljzatokhoz való csatlakoztatásra.

A Frey 2 USB kábel vezetője a jól bevált különlegesen nagytisztaságú (99.9999%) ezüstözött tömör OFC kábel, amely megszünteti a vezetőszálak közötti interakciók negatív hatásait és a skin effektust. A digitális jelek átviteléhez optimalizált konfiguráció a kisebb testvérhez hasonlóan szintén a hibrid csavart érpár/nem csavart érpár felépítéssel készült. A jól bevált FEP Micro Mono-Filament technológiának köszönhetően a kábelben kivételesen nagy sebességgel és sávszélességgel közlekedhetnek az EMI és RFI sugárzásoktól dupla rétegű ezüst bevonattal és hatékony fólia árnyékolással védett digitális jelek. A kész USB kábelt még a csatlakozók felszerelése előtt mechanikailag hangolt hosszúságúra vágják, amely eljárás hatékonyan mérsékeli a belső mikrofóniát és a magas frekvenciás impedancia rezonanciát.

Az USA-ban tervezett, gyártott és precíz kézi munkával feldugózott kábel Standard B (2.0), Standard B (3.0) és Micro B (3.0) dugókkal egyaránt elérhető, és a gyártó leírása szerint szuper hangszínpadot, széles dinamika tartományt és precíz időzítést biztosít, amely a digitális technikában és a komputeres zenehallgatásban különösen fontos paraméternek számít.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu