The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Vincent SP-332 végerősítő

A sikeres SP-331 alapjaira építkező új SP-332 végerősítő a gyártó jól bevált hibrid erősítő technológiájával készült, a finomságot és lágyságot biztosító elektroncsöves bemeneti fokozat és az erőteljes FET-es teljesítményerősítő szekció ügyes kombinációjaként.

Az elegánsan letisztult külsejű, kivezérlés mérőkkel ellátott végerősítő bemeneti fokozatában 2 db 6N16 és 1 db 6N15 elektroncső található, az áramköri topológia minőségi diszkrét alkatelemekből, a lehető legrövidebb jel-utakkal épül fel. Az AB osztályú végerősítő egységben Toshiba gyártmányú nagy sebességű és nagy áramú FET tranzisztorok állítják elő a csatornánként 8 Ohmon 150 W, 4 Ohmon 250 W teljesítményt, amely révén az SP-332 a hangsugárzók széles skáláját gond nélkül meghajtja, valamint nagyobb teljesítmény igényeket is kényelmesen kiszolgál. A jókora teljesítmény leadásához szükséges energiát egy nagyméretű, több mint 500 VA-es transzformátor biztosítja, oldalanként 80000 micro Farad szűrő kapacitással. Az alacsony rezonanciájú készülékházú és alaplapú, mechanikailag is nagyon stabil felépítésű erősítőben a különféle részegységeket is precízen elkülönítették egymástól a káros mechanikai és elektromágneses hatások elkerülése érdekében. A már említett látványos teljesítménymérők háttérvilágítása négyféle színben állítható, de igény szerint akár ki is kapcsolható, ha esetleg zavarna valakit. Csatlakozások terén aranyozott RCA és szimmetrikus XLR bemeneteket kapunk.

Az SP-332 frekvencia átvitele 20 Hz-50 kHz, jel/zaj viszonya > 91 dB, teljes harmonikus torzítása < 0,1%, míg a szabvány szélességű készülék bő 21 kg-ot nyom, egyértelműen jelezve, hogy bőven van benne anyag.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu