The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

JVC LX-UH1 új 4K HDR projektor

A japán gyártó fennállásának 20. évfordulóján bemutatott D-ILA vetítők után most LX-UH1 néven egy újabb típussal jelentkezett, amelynek legfőbb érdekessége, hogy ez az első DLP technológiával készült JVC projektor, természetesen 4K UHD felbontással, HDR kompatibilitással és széles tartományt átfogó függőleges és vízszintes lencse shifttel.

A korábbi hibrid (DLP, LCD) D-ILA projektorok után az új LX-UH1 a Texas Instruments új DLP470TE DLP chipjével, 4,7 inches TRP digitális mikro tükör egységgel (DMD), XPR technológiával és egy kiváló minőségi optikai rendszerrel érkezik, melyeknek köszönhetően 8,3 millió (3840×2160) képpontból álló éles és nagy fényerővel illetve kontraszttal rendelkező képet állít elő. Impozáns specifikációja 2.000 lumen fényáramot és 100.000:1 dinamikus kontrasztarányt ígér, míg a Rec.709 színtér 100%-át RGBRGB színkerekével képes előállítani. A minden szempontból naprakész készülék emellett kompatibilis a Rec.2020 (BT.2020) színtérleírással és a HDR tartalmakkal, továbbá támogatja a HDR10 és a HLG formátumokat. HDR tartalmak esetén a felhasználóknak lehetőségük nyílik a kétállású automatikus rekesznyílás alkalmazására is, amellyel még jobb minőségű vetített képben lehet részük. A széles tartományt átfogó (± 60%-os függőleges, ± 23%-os vízszintes) lencse shiftnek köszönhetően a vetítő elhelyezés tekintetében is meglehetősen nagy szabadságot biztosít tulajdonosának, akinek így például egy nappaliban használva a projektort sem kell felforgatnia a teljes berendezést az ideális installáláshoz.

JVC LX UH1 csat


Az LX-UH1 vetítő összesen kettő HDMI bemenettel rendelkezik, melyek közül az egyik 18 Gigabit/sec adatátviteli sebességű és természetesen kompatibilis a HDCP2.2 tartalomvédelmi szabvánnyal is. Csatlakozó fronton kapunk emellett még egy RS-232C portot és egy 12 voltos vetítővászon indítójel kimenetet is a készülék jövőbeli frissítéséhez és kényelmes használhatóságához.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu