The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon HEOS HS2 SoundBar + sub

A Denon HEOS HomeCinema HS2 vezeték nélküli hangszóró és mélysugárzó rendszere a HEOS vezeték nélküli multiroom termékcsalád legújabb tagja, amely a sikeres elődmodell tudományát 4K UHD jelfeldolgozással, nagy felbontású hangzással, új, még kifinomultabb dizájnnal és AirPlay2 / Bluetooth kapcsolattal egészíti ki

A készülék szokás szerint teljesen az alapoktól lett megtervezve a minőségi hangzás elérése érdekében: így a HEOS HomeCinema HS2 kettős erősítővel ellátott közép és magassugárzókat kapott és fejlett DSP jelfeldolgozással rendelkezik, valamint a „csomag” tartalmaz még egy vezeték nélküli mélysugárzót is. A Soundbar kettős 2" × 5" precíziós meghajtókkal rendelkezik, amelyek a felső és a középső frekvenciákat reprodukálják, és kiváló hangzást biztosítanak, különösen az ének hangtartományában, a magas frekvenciatartományt pedig egy pár 20 mm-es dóm magassugárzó kezeli.

Az alkalmazásalapú telepítési segéd megkönnyíti az installálást, emellett a HEOS HomeCinema HS2 rendszer könnyedén és rugalmasan elhelyezhető bármely helyiségben. A kiváló minőségű nagyfelbontású zene lejátszás számos fájlformátumból biztosított, köztük a FLAC, ALAC, AIFF és a DSD fajtákkal. Eközben az AirPlay 2 és a Bluetooth kiegészítés egyszerűbbé teszi kedvenc zenéinek hallgatását, mint valaha volt.

A HEOS széria kézműves minőségének és modern megjelenésének köszönhetően az elegáns design, a kiváló minőségű fém lábak és a beépített tápegység továbbfejlesztett formavilága révén a készülék kifinomult esztétikai megoldást kínál a TV-hez és a házi-mozi rendszerhez.
A HS2 csatlakozói és szolgáltatásai között HDMI bemenet és kimenet (ARC TV audio visszacsatoló csatornával), optikai és koaxiális digitális bemenetek, USB port, valamint a Dolby Digital, Dolby Digital Plus és a DTS dekóderek egyaránt megtalálhatók. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a HS2 fel van készítve a 4K UHD video támogatására, és az ingyenes HEOS App vezérlésével illetve a TV távvezérlő tanulási funkciójával a beállítása és a működtetése is pofonegyszerű.

HEOS HomeCinema HS2 - főbb jellemzők:
• Erősíti a TV hangját és nagy teljesítményű HEOS hangszóróként működik a zenéhez
• Vezeték nélküli mélysugárzó
• Dolby Digital, Dolby Digital Plus és DTS kompatibilis
• HDMI bemenet / kimenet, HDMI ARC
• 4K UHD video támogatás
• Nagy felbontású zene támogatás, többek között FLAC, ALAC, AIFF és DSD
• Új, vékonyabb kialakítás, kiváló minőségű fémvázzal
• Optikai és koaxiális bemenetek és AUX bemenet
• USB-bemenet
• Zene és film DSP módok
• Párbeszédjavító és éjszakai üzemmód
• A TV-hangot a HEOS ökoszisztémájában meg lehet osztani
• Polc vagy fali tartó
• Beépített kulcslyuk konzolok a falra szereléshez, falra szerelési sablon
• HDMI és optikai kábel a tv-csatlakozáshoz
• Telepítési asszisztens alkalmazáson keresztül, beleértve az IR TV távvezérlő tanulást Könnyen csatlakozhat egy meglévő Wi-Fi hálózathoz, hogy Denon-minőségű hangot adjon bármely, vagy az összes szobába az ingyenes HEOS-alkalmazás segítségével (mind az iOS, mind a Android™, mind a Kindle Fire számára elérhető). A HEOS elhozza a felhasználó kedvenc zenéjét a világ vezető online zenei szolgáltatásairól, beleértve a legjobb felhőforrásokat, hagyományos zenei műsor forrásokat és minden okos eszközt is, így a szobában a felhasználók hallgathatják kedvenc zenéiket.

A HEOS termékcsalád a HEOS HomeCinema HS2-en kívül négy vezeték nélküli több zónájú zene lejátszót is magában foglal: HEOS 1HS2 (84.990 Ft) és HEOS 1 Go Pack HS2 (30.000 Ft), HEOS 3 HS2 (109.990 Ft), HEOS 5 HS2 (139.990 Ft), valamint a HEOS 7 HS2 (189.990 Ft). A TV-hez egy HEOS BAR (329.990 Ft) és egy HEOS Subwoofer (229.990 Ft) is rendelkezésre áll. A szériához tartozik még a HEOS Link (129.990 Ft), a HEOS Amp (189.990 Ft) és a HEOS AVR (299.990 Ft).

A HEOS HomeCinema HS2 (249.990,- Ft) elérhető a hivatalos Denon kereskedőkön keresztül. További információért látogasson el a www.denon.com weboldalra.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu