The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Isotek EVO3 Nova One - A forráskészülékek nagy barátja

A GII Nova típust felváltó EVO3 Nova One számos ponton komoly mértékben megváltozott elődjéhez képest, többek között jelentősen továbbfejlesztették a táptisztító részegységét, magát a modellt pedig elsősorban a kisebb teljesítményekkel „dolgozó” forráskészülékekhez specializálták.

A bizonyos szempontból a Titan One megoldásaihoz hasonló EVO3 Nova One modellt az alacsony szintű kényes jelekkel működő forráskészülékekhez alakították ki. A kifinomult technológiáknak és megoldásoknak köszönhetően az EVO3 Nova One kimenetéről olyan tiszta és torzítatlan táp vételezhető, amelyből a kilenc szekcióból álló összetett áramkör magas frekvenciákra optimalizált soros és párhuzamos szűrői mind a Common, mind a Differential típusú zajokat hatékonyan eltávolították. A rendszer középső szekciója tartalmazza a gyártó saját fejlesztésű adaptív kapu áramkörét, amely az Autosense érzékelőjétől kapott adatok alapján automatikusan állítja be szűrés mértékét. A készülék belső kábelezése FEP réteggel és virtuális levegő dielektrikummal szigetelt tömör PCOCC vezetékből áll. Az EVO3 Nova összesen 2300 W teljesítmény szállítására alkalmas, aminek köszönhetően vélhetően a különféle rendszerek minden egyes forráskészülékét és előerősítőjét ki tudja szolgálni.

Nova one back

A kompakt és elegáns készülék mindössze 125 mm magas és 75 mm széles, így egy készülékhelyre akár hat darab is elfér belőle az állványon, ha valakinek bírja a pénztárcája és nagyon sok készüléke van. Teljes kiépítésben az eszköz a Genesis One vagy a Titan One típusokkal kombinálható a komplett rendszer minőségi táppal való ellátásához. A készülékhez gyárilag a díjnyertes Isotek Premier tápkábelt mellékelik.

Rendkívül nagy áramcsúcsának köszönhetően az EVO3 Nova One semmiben sem korlátozza az általa táplált készülékek dinamikáját és a tápjavítás mellett meg is hosszabbítja a hozzá csatlakoztatott berendezések élettartamát, mivel mind a veszélyes teljesítményektől, mind a feszültség csúcsoktól megkíméli őket.
Az EVO3 Nova One ára 499 ezer forint.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu