The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Isotek EVO3 Nova One - A forráskészülékek nagy barátja

A GII Nova típust felváltó EVO3 Nova One számos ponton komoly mértékben megváltozott elődjéhez képest, többek között jelentősen továbbfejlesztették a táptisztító részegységét, magát a modellt pedig elsősorban a kisebb teljesítményekkel „dolgozó” forráskészülékekhez specializálták.

A bizonyos szempontból a Titan One megoldásaihoz hasonló EVO3 Nova One modellt az alacsony szintű kényes jelekkel működő forráskészülékekhez alakították ki. A kifinomult technológiáknak és megoldásoknak köszönhetően az EVO3 Nova One kimenetéről olyan tiszta és torzítatlan táp vételezhető, amelyből a kilenc szekcióból álló összetett áramkör magas frekvenciákra optimalizált soros és párhuzamos szűrői mind a Common, mind a Differential típusú zajokat hatékonyan eltávolították. A rendszer középső szekciója tartalmazza a gyártó saját fejlesztésű adaptív kapu áramkörét, amely az Autosense érzékelőjétől kapott adatok alapján automatikusan állítja be szűrés mértékét. A készülék belső kábelezése FEP réteggel és virtuális levegő dielektrikummal szigetelt tömör PCOCC vezetékből áll. Az EVO3 Nova összesen 2300 W teljesítmény szállítására alkalmas, aminek köszönhetően vélhetően a különféle rendszerek minden egyes forráskészülékét és előerősítőjét ki tudja szolgálni.

Nova one back

A kompakt és elegáns készülék mindössze 125 mm magas és 75 mm széles, így egy készülékhelyre akár hat darab is elfér belőle az állványon, ha valakinek bírja a pénztárcája és nagyon sok készüléke van. Teljes kiépítésben az eszköz a Genesis One vagy a Titan One típusokkal kombinálható a komplett rendszer minőségi táppal való ellátásához. A készülékhez gyárilag a díjnyertes Isotek Premier tápkábelt mellékelik.

A Nova One 100 000 Amp (1840 Joule) beépített pillanatnyi védelemmel rendelkezik a beépített tüskeszűrő egységnek köszönhetően, biztos védelmet nyújtva front-end készülékeink számára. A kábel erdők kiküszöbölésére a Nova One támogatja Neutric kimenetén több ilyen jellegű tápszűrő láncra fűzhetően történő táplálását. Pl. több Nova One, Genesis One és Titan One készülék láncok kialakításához.

Az EVO3 Nova One ára 499 ezer forint.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu