The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon AH-D5200 és AH-D1200 fejhallgatók

Két új, nagyobb társaikhoz hasonlóan elegáns és alaposan kidolgozott fejhallgatóval bővült a Denon választéka, nevezetesen a teljesen új tervezésű otthoni/mobil AH-D5200 és a hordozható AH-D1200 modellel.

A gondosan kiválasztott valódi faanyagokból és fémekből álló dizájnt a Denon a jól bevált technológiáival ötvözte, és az elegáns új modellek természetesen magukban hordozzák a gyártó ötven évnyi fejhallgató tervezési örökségét is, hogy valóban kivételes hangzást biztosítsanak útközben és otthon egyaránt.

A két modell közül a komolyabb AH-D5200 fejhallgató tiszta, részletező és pontos megszólalást ígér, gyönyörű és nagy sűrűségű zebrafa házának természetes akusztikai tulajdonságait is hatékonyan felhasználva a nem kívánt rezonanciák csökkentésére.
Mindemellett a Japánban gyártott FreeEdge 50 mm-es meghajtói nagy szilárdságú és alacsony tömegű anyagokból készülnek. A Denon szabadalmaztatott megoldásai megakadályozzák a membránok nem kívánt torzulásait, és a meghajtókat rezgéscsökkentő műgyanta burkolatokra szerelték. A lágy, rugalmas perem megkönnyíti a meghajtók számára a zenei jelekre való reagálást meghajlás vagy torzulás nélkül, ismét a lehető legtisztább hangzást biztosítva.
A fa ökológiai stílusának ellensúlyozásaként a Denon AH-D5200 egy tartós alumínium öntvény fejpántot kapott, így biztosítva a hosszú élettartamot és a modern, ergonomikus kialakítást. A füles könnyű súlya és az egyszerre esztétikus és kényelmes, lágy tapintású fülpárnák hosszú távú komfortos zenehallgatást tesznek lehetővé.

Az olcsóbb AH-D1200 jelű, elsősorban mobil zenehallgatásra szánt fejhallgató tökéletes hangzást nyújt, bárhova is megy. A kortárs formavilághoz tiszta és részletgazdag hangzású, kültéri zenehallgatáshoz tervezett technológia párosul. A mobil eszközök otthoninál nagyobb igénybevétele miatt a füles tartós anyagokból készült merész, monokróm alumínium részekkel, amelyek tökéletesen kiegészítik a lágy műbőrt. Ez utóbbi 3D alakú, memóriahabos fülpárnákat takar, minimális oldalsó nyomással és könnyű anyagokkal, amelyek lehetővé teszik a hosszú és kényelmes zenehallgatást.

Összehajtogatható kivitelének és a hozzá mellékelt hordtáskának köszönhetően az AH-D1200 rendkívül egyszerűen hordozható és biztonságosan tárolható. A fejhallgató bármely okostelefonon hívást fogadhat a levehető beépített mikrofonnal, míg a háromgombos távirányító zökkenőmentes hangerőállítást és zenevezérlést biztosít számára.

Az AH-D5200 és az AH-D1200 fejhallgatók már elérhetők a hivatalos viszonteladóknál, nálunk pedig éppen az AD-H5200 tesztje készül, amit néhány napon belül már el is olvashatnak az oldalunkon.
További információért látogasson el a www.denon.com weboldalra.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu