The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audio Solutions – Prémium litván hangsugárzókkal gazdagodott a hazai piac

Noha a hazai audio közönség meglehetősen márkanév és (el)ismertség orientált, azért a jó minőségű kevésbé ismert termékek is szépen bevezethetők és népszerűvé tehetők, ha valaki komolyan felvállalja az ezzel járó kemény munkát. A Stream Audio pedig talán pont azért döntött a litván Audio Solutions márka képviseletének felvállalása mellett, hogy a „nagy nevek” mellett egy másik újabb „nívós hang” is legyen az ilyen módon egyre többféle ízlésvilágot kiszolgáló választékukban.


audio solutions figaro s high end ll hangfal 14 copyA meglehetősen szűkszavú gyártó a másoknál fellehető cikornyás és néhol filozófikus sztorizás helyett cégtörténetként mindösszesen annyit közöl, hogy az Audio Solutions márkát 2011 őszén alapította a tehetséges Gediminas Gaidelis és a fejlesztés illetve a gyártás egyaránt Vilniuszban történik. Ahogy írják, a legfőbb különbség az Audio Solutions és a többi hangsugárzó között a fejlesztési metódusban rejlik. Ők a fizika alapvető törvényszerűségeit kombinálják a dizájnnal, teljes joggal azt gondolva, hogy a vásárlók tökéletes hangsugárzókra vágynak, amiket a rendelkezésükre álló eszközöket felhasználva megpróbálnak elkészíteni nekik. Náluk minden egyes apró részegység odafigyelő kézi munkával történik, a kutatás-fejlesztés során pedig a sokszor egészen úttörő elképzeléseiket kemény munkával ültetik át gyakorlati valósággá.
Választékuk belépő modellje az Overture 202B állványos hangsugárzó (350e Ft,- /pár), amely erőteljes megszólalásával és igényes hangminőségével zenére és házi-mozira egyaránt ideális választás lehet. A típus további fontos jellemzői közé tartozik még a nagy felbontás és a feszes kontrol. Az Overture sorozat legolcsóbb álló modellje a 203F jelű doboz 700 ezer forintos pár áron, míg a következő Figaro sorozat a Figaro B állványos modellel indul 600 ezer forintért, álló Figarót pedig 1.150 ezer forinttól vásárolhatunk.

A gyártó legfelső kategóriáját az immáron az ultra high-end világába tartozó 5. évfordulós Vantage típusok képviselik, a csúcson a kicsivel több, mint 12 milliós Vantage B állványos sugárzóval és a jelenlegi legdrágább Audio Solutions modellel, a bő 34 milliós ezoterikus Vantage L álló hangsugárzóval.

Az Audio Solutions hangsugárzók megtekinthetők és meghallgathatók a forgalmazó bemutatótermében, júniusban pedig náluk is olvasható majd teszt valamelyik típusukról.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu