The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Három új EVO3-as Isotek készülék érkezik

A brit tápspecialista a München-i Showra időzítette három új EVO3-as tápszűrőjének bemutatását, melyek közül az EVO3 Nováról már május első felében hírt adtunk, most pedig ismerkedjünk meg a másik kettővel, vagyis az EVO3 Syncro Uni és EVO3 Gemini Compact modellekkel.

Az EVO3 Syncro Uni tulajdonképen a 2014-ben megjelent Syncro továbbfejlesztett változata. A fém és alumínium kompozíciójú hosszúkás alakú házban lakó elektronikák egyfajta szinkronizátorként működve lényegében a tápáram szinuszhullámait egyenlítik ki és szimmetrizálják, drámai mértékben mérsékelve a transzformátorok zajait és egyéb zavarait. A készülék belső kábelezése ezüstözött, speciális öntési eljárással készülő OCC (Ohno Continuous Cast) rézből áll az Isotek VAD (Virtual Air Dielectric) technológiájával kialakítva.

A bizonyos szempontból elő-szűrőként működő EVO3 Syncro Uni bármilyen tápkábellel és egyéb szűrő egységgel kombinálva használható, így ha például egy speciális elosztót kötünk mögé, a készülék hullámforma szinkronizáló szerepén túlmenően a hatékony RFI (Radio Frequency Interference) és EMI (Electromagnetic Interference) szűrésének auditív előnyeit is élvezhetjük. Gyártójának leírása szerint az EVO3 Syncro Uni a nemkívánatos és kártékony DC komponensek hatékony eltávolításával többek között jóval dinamikusabb megszólalást eredményez. A fekete és ezüst színekben elérhető EVO3 Syncro Uni várhatóan júliusban érkezik meg a hazai forgalmazókhoz.

A harmadik EVO3 újdonság a Gemini 2-es szűrős elosztó a sikeres EVO3 Polaris elosztó szűrő technológiájával és áramköreivel felvértezve. A Gemini emellett a gyártó unikum delta szűrő technológiájával is rendelkezik, így biztosítva különösen hatékony védelmet a Common Mode és a Differential Mode hálózati zajok és zavarok ellen. Kettő 10 Amperes kimenetét teljesen elválasztották egymástól, aminek köszönhetően a készülékhez csatlakoztatott elektronikák semmilyen kölcsönhatásban sincsenek egymással és a keresztszennyezéseknek semmi esélye sem marad. További előnyként a Gemini 13500 Amperes instant védelmet is biztosít, amely funkciója nagy áramlökés vagy például a hálózatba beletrafáló villámcsapás esetén jöhet igazán jól.

isotek evo3 gemini

A mindössze 243×80×45 mm méretű kompakt készülék ideális választás műsorforrás+ erősítő rendszerekhez, és természetesen további Isotek eszközökkel is kombinálható. A Syncro Unihoz hasonlóan a Genesis is júliusban érkezik majd.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu