The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Aune Audio készülékek Magyarországon

Az utóbbi évek folyamán egyre több kiváló minőségű kínai audio termékkel találkozhattunk, közülük sokak pedig egyenesen már az adott műfaj legjobbjaival is bátran felvehetik a versenyt. Információink szerint az Aune Audio készülékei szintén ehhez a sorhoz tartoznak.

A kínai szórakoztató elektronika területén kiemelkedő jó példaként a műfajnak sajnálatos módon nemrég búcsút intő Oppo mellett említhetnénk még a Lumint és az Auralicot, melyek annyiban térnek el az Aune Audiotól, hogy egyértelműen a high-end területén mozognak, a kategóriájuknak megfelelő árakon, amely nálunk sajnos jócskán leszűkíti a potenciális vásárlóik körét. Ezzel szemben az Aune Audio a sokak által elérhető ársávban tevékenykedik, így a termékei sokak figyelmét felkelthetik.

A cirkalmas nevű gyártó (Wuhan AO LAI ER Technology Co.ltd) lényegében egyike Kína legelső dedikált minőségi digitális audio készüléket gyártó cégeinek, amely teljes egészében saját maga tervezi és készíti termékeit. Elhivatott high-end design csapatuk a legmodernebb eszközöket és technológiákat felhasználva innovatív módon keresi a legjobb megoldásokat a különböző készülékfajták kifejlesztése során. Vásárlóbarát módon a készülékek hangminősége és igényes kivitele mellett a „körítést” is nagyon fontosnak gondolják, ezért berendezéseik mellé minden részletre kiterjedő manuálokat mellékelnek, továbbá megalakulásuk, vagyis 2004 óta működtetik a hifidity.net internetes oldalt, amely közel egymillió tagjával a legnagyobb kínai audio technológiai weboldallá nőtte ki magát az évek folyamán.
Ízléses kivitelű, a kínai gyártókra korábban jellemző túlzásokat ügyesen elkerülő készülékeik között külső tápokat, fejhallgató erősítőket, hálózatos lejátszókat és különféle DA konvertereket egyaránt találunk hordozható és otthoni felhasználásra szánt kivitelben is.

567 thickbox default

A hazai árak még nem ismeretesek, de hordozható fejhallgató erősítőt már 199 Euróért, otthoni fejhallgató erősítőt 269 Euróért, 32 bites DSD hálózati lejátszót 239 Euróért, DAC/fejhallgató erősítő kombót pedig már 249 Euróért lehet kapni tőlük, és még a jelenlegi legdrágább készülékük, az S16 32Bit / 384KHz DSD128 FIFO Full Isolation USB DAC + fejhallgató erősítő is csak 688 Euróba kerül.

Az Aune Audio termékek rövidesen megérkeznek a forgalmazó bemutatótermébe, ahol természetesen a kipróbálásukra és a meghallgatásukra is korrekt lehetőség nyílik.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu