The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon AVR-X2500H és AVR-X1500H AV receiverek modern szolgáltatásokkal

Kettő új AV receiverrel bővült a Denon X sorozata; az AVR-X2500H és AVR-X1500H jelű modellek a gyártótól megszokott hangminőségét kombinálják a legmodernebb funkciókkal és szolgáltatásokkal.

A legfontosabb funkcióknak az Amazon Alexa Voice Control, a Dolby Atmos, a DTS:X és a DTS Virtual:X-kodekek, az otthoni vezeték nélküli zene kompatibilitás a HEOS platformon keresztül, valamint az AirPlay és a Bluetooth streaming szolgáltatások számítanak. Az új X szériás receiverek Audyssey MultEQ XT akusztikai mérési és kalibrálási rendszere a professzionális szintet idéző beállításokhoz készült. A rendszer a mellékelt mikrofon segítségével pontosan elemzi az egyes hangsugárzók kimenetét, hogy minden csatorna megszólaltatása optimális legyen. 

"A Denon az AV iparág vezető fejlesztője és szereplője. A legfontosabb mérföldkövek közé tartozik, hogy mindhárom a hallgatót teljesen körül ölelő hangteret biztosító audio formátum elérhető egyetlen receiverben és a teljes 4K Ultra HD videó biztosított minden HDMI bemeneten. Mint mindig, továbbra is teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a vásárlók, a filmrajongók és a zenekedvelők felé, a legmodernebb és legkorszerűbb technológiák biztosítására"- mondta Richard Velazquez, a Denon márkamenedzsment vezetője. "A legújabb X-szériás modellek elkötelezettségünket mutatják az intelligens házi-mozi fejlesztések terén. Az Amazon Alexa Smart Home funkció a teljes otthoni audio hangvezérléshez könnyű használatot tesz lehetővé, az iparágvezető beállítási folyamat gondoktól mentes, az összes legújabb technológia pedig kiküszöböli a rövid távú elavulást."

A 100 éves múltú vállalat egyik legújabb terméke, az AVR-X2500H kiváló minőségű diszkrét felépítésű, nagyáramú erősítőkkel rendelkezik mind a hét csatornán, 150 Wattnyi dinamikus hangzást biztosítva, míg a 7.2 csatornás konfiguráció lehetővé teszi akár két mélynyomó csatlakoztatását is

Az Amazon Alexa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hangutasításokkal vezéreljék a különböző funkciókat, beleértve a be / kikapcsolást, a hangerőt, a némítást, a zene lejátszását / szüneteltetését, a külső bemenet kapcsolását és a támogatott streaming szolgáltatások lejátszását. Eközben a beépített HEOS technológia lehetővé teszi, hogy vezetékek nélkül élvezze kedvenc zenéit otthona bármely szobájában, egyszerűen a HEOS hangszórók hozzáadásával.

Denon AVRX1500H

A receiverek biztosítják a 4K Ultra HD 60Hz-es videót, a 4:4:4 Pure Color al-mintavételt, a Dolby Vision-t, a High Dynamic Range-t (HDR), a HLG-t (Hybrid Log Gamma) és emellett BT.2020 jeltovábbítás támogatást nyújtanak a kivételes színek, a fényerő és a kontraszt érdekében. A felhasználók csatlakoztathatják kedvenc médiaeszközeiket és műsorforrásaikat egy kijelzőhöz - például egy TV-t, vagy egy projektort az X1500H hat, vagy az X2500H nyolc HDMI-csatlakozóinak egyikéhez. Akár két kijelzőt is csatlakoztathatunk párhuzamosan és választhatunk TV és a kivetítő között. Mindkét készülék támogatja a HDCP 2.2-t az összes HDMI porton keresztül.

További jellemzők:
- AVR-X2500H: 95 Watt csatornánként (8 Ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,08%, 2 csatornán meghajtva); 150W csatornánként (6 ohm, 1% 1 csatornán meghajtva)
- AVR-X1500H: 80 Watt csatornánként (8 Ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,08%, 2 csatornán meghajtva); 145W csatornánként (6 ohm, 1%, 1-csatornán meghajtva)
- Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom audio technológia
- Denon beállítási asszisztens és grafikus felhasználói felület
- A népszerű zenei szolgáltatások, mint például a Spotify®, az Amazon Music, a Deezer, a Tidal. Az ingyenes HEOS alkalmazáson keresztül még több is elérhető.
- Bluetooth és AirPlay vezeték nélküli audio streaming
- 32 bit / 192 kHz AKM DAC (AKM4458VN) minden csatorna számára
- Hálózati streaming és USB High-Res támogatás, beleértve: ALAC, FLAC, WAV (akár 24 bites / 192 kHz), valamint DSD 2.8 MHz és 5.6 MHz zeneszámokat
- Automatikus beállítás és a helyiség akusztikájának optimalizálása az Audyssey MultEQ XT készülékkel a mellékelt mikrofon és állvány segítségével
- Audyssey Dynamic EQ és Dynamic Volume a tökéletes hangzáshoz bármilyen hangerő szinten

Az AVR-X2500H és az AVR-X1500H 2018 júniusától lesz elérhető el a hivatalos Denon kiskereskedőkön keresztül.

A legújabb Denon X szériás receivereiről a www.denon.comweboldalon olvashat.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu