The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

New Horizon Audio olasz analóg lemezjátszók

Újabb olasz márkával, ezúttal egy analóg lemezjátszó gyártóval bővült az Akusztika választéka, amelyben Itália úgyis elég erősen képviselteti magát, így a New Horizon Audio készülékek is otthonosan érezhetik majd magukat közöttük.

Az angol ’Új” és a latin eredetű „Horizont, látóhatár” szavakból összetevődő márkanévben az utóbbi szó a márka vérbeli olaszságára is utal, amely többek között az ízléses kialakításban, az apró részletekre való odafigyelésben, valamint a racionalitás mellett az érzelmekre is ható szellemiségben és hangzásban érhető tetten. Maga a cég egyéként még nagyon fiatal, mindössze 2016-ban alapították olyan minőségi és elegáns lemezjátszók és különféle tartozékok illetve kiegészítők gyártására, amelyek kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek, és amelyeken a „Made in Italy” feliratnak valódi jelentése van a gyártás földrajzi helyének puszta meghatározásán túlmenően.

A gyártó önmagát „eredetiként” definiálja, mondván, hogy ugyan a régi hagyományok és a klasszikus kézműves technikák szellemében dolgoznak, de nem másolnak senkit és semmit, az ötleteik minden esetben „fehér papírról” származnak és számos nem konvencionális megoldást alkalmaznak. Termékeik felépítéséhez kizárólag kiváló minőségű anyagokat használnak, úgymint MDF HD, repülőgép technikai alumínium, harmonikus acél, stb, amelyek amellett, hogy a hangzást is nagyban befolyásolják, még ízléses megjelenést is biztosítanak a lemezjátszók számára. A cégnél dolgozó szakemberek mindegyike elhivatott „kézműves”, akik különféle csoportokba szerveződve, de egymással szorosan együttműködve munkálkodnak azon, hogy minden egyes New Horizon termék kiváló minőségű és hibátlanul kivitelezett legyen.

A New Horizon analóg lemezjátszó választéka jelenleg három típusból áll.
A belépő GD1 (128e Ft) lényegében a márka összes konstrukciós jellegzetességét felvonultatja, úgymint kristályos metakrilát tányér, három részes acél/alumínium csapágy és AC szinkron motor, valamint olcsó ára dacára olyan elegáns megjelenéssel rendelkezik, ami a kategóriájában valóban párját ritkítja. A lemezjátszó egyik fő különlegessége a motor felfüggesztése. Mivel a merev platformmal rendelkező lemezjátszók nagyon érzékenyek a külső rezgésekre, valamint a saját rezonanciákra, ezeket lehetőleg a minimális szintre kell csökkenteni. A New Horizon egyedi megoldása a rugókra függesztett motor, a vékony szilikon meghajtó szíj, és a komponensek alapos összehangolása.

gd1nerofronte2160x1080

A következő GD2 (224e Ft) egy klasszikusan letisztult, józan, mégis modern tervezésű típus, melynek nagysűrűségű anyagból készült, megduplázott platformja már fizikailag is különválasztja a szénszálas kar és a fordított tányércsapágy rögzítését, hatékonyan csökkentve ezáltal a háttérzajt a tiszta és természetes hangzás érdekében. A vastagabb és nehezebb tányér stabilizálja a fordulatot, így a készülék remek ritmikával és dinamikával szólaltatja meg a különféle lemezeket.

gd2biancofronte2160x1080

Az aktuális csúcsmodell GD 3 (480e Ft) tulajdonképpen a logikus folytatása a GD sorozatnak; a harmadik szint, vagyis a három különböző részből álló futómű.
A motor, a tányér csapágyazás, és a hangkar külön-külön történő alátámasztása biztosítja a rezonanciák leghatékonyabb elcsatolását. Tovább növeli a hatást, hogy mindhárom szint különböző vastagságú, így a saját rezonanciáik sem tudják erősíteni egymást. A lemeztányér 25 mm-es vastagságával biztosítja a sorozat legjobb fordulatszám stabilitását. Ennek okán és a rendkívül alacsony háttérzaj miatt a GD 3 a leghalkabb részleteket is képes előcsalogatni a barázdákból, széles teret adva így az analóg lemezek harmóniájának és zeneiségének.

gd3nerofronte2160x1080


Akusztika
Tel: 1/321-5384
www.hifiboltonline.hu