The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject Stream Box DS2 T – az ideális lejátszó partner

Többek között a DS2 sorozat DA konverterének illetve digitális előerősítőjének lehet ideális partnere a vadonatúj Stream Box DS2 T digitális „transzport”, amely lényegében napjaink mindenféle hálózatos és streameléses zenei igényét kiszolgálja, legyen szó saját tárolókon lévő zenékről vagy a különféle online zeneszolgáltatók választékáról.

A „Transzport” elnevezés persze némileg megtévesztő lehet, hiszen a készülékben semmilyen futómű vagy mechanika sincsen, így igazából arra utal, hogy beépített DA konverter híján az eszköz mindössze csak fogadja és kezeli a digitális jeleket, amelyeket aztán az USB kimenetén továbbít a megfelelő partner felé, aki majd analóggá alakítja azt. Mivel analóg kimenet ilyen módon nincsen, a Stream Box DS2 T kizárólag optikai és koax bemenetekkel rendelkező DAC-okkal, vagy DAC-ot tartalmazó előerősítőkkel/erősítőkkel használható, melyekből azért a gyártó Box sorozatában is akad néhány darab, szóval van miből válogatni hozzá.

A sorozatbeli társaihoz hasonlóan a mechanikai vibrációkat és elektromágneses sugárzásokat egyaránt hatékonyan távol tartó, fekete vagy natúr színű alumínium házikóval rendelkező készülékhez opcionálisan elegáns fa oldallapok is rendelhetők. A kicsi házhoz képest a kijelző igencsak méretes, 3,5”-os, és minden fontos információt, valamint borítóképeket és meta adatokat is mutatja, amire a felhasználónak szüksége lehet.

Az Ethernet csatlakozás mellett Wifi 802.11, nagyfelbontású zenék átvitelére is alkalmas kapcsolattal is rendelkező készülék a számítógépeken és NAS-okon tárolt zenék mellett a Spotify és a Tidal szolgáltatók kínálatát is meg tudja szólaltatni (egyéb szolgáltatókhoz külön applikációk szükségesek), forrás és zenei anyag függvényében Hi-Res 24/192 változatban is. Az általa fogadható formátumok listája a WAV, AIFF, FLAC (9-féle tömörítési szint választható), WMA9 lossless, ALAC és AAC változatokat egyaránt magába foglalja, e tekintetbe is széleskörű lehetőségeket biztosítva tulajdonosainak.

A Stream Box DS2 T 229 ezer forintos áron vásárolható meg a forgalmazónál és partnereinél.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu