The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject Jukebox S2 lemezjátszó – Az analóg "zenedoboz" új változata

Nehéz lenne olyan lemezjátszót vagy lemezjátszón alapuló összeállítást kitalálni, amit a Pro-Ject még nem valósított meg az akár függőlegesen is használható típustól kezdve a Bluetooth kapcsolattal, DAC-kal, vagy USB porttal rendelkező változatokon át egészen a komplett „music center” Juke Box-ig bezárólag, melynek a nyár folyamán megjelent az S2 jelű új változata.

A gyártó által audiofil all-in-one és plug&play lemezjátszó rendszerként aposztrofált Juke Box S2 lényegében egy könnyen kezelhető, kompletten szállított lemezjátszóval egybeépített, Bluetooth kapcsolattal és analóg RCA bemenettel rendelkező komplett hifi rendszer, amelyhez mindössze egy pár hangsugárzót kell csatlakoztatni. Az eredeti Juke Box E továbbfejlesztett verziójaként porondra lépő új modell audiofilságát többek között a minőségi kivitel, az igényes fa sasszi, az akril lemeztányér, a nívós Pro-Ject Pick it 25A hangszedő, a szilikon gumi szíj, valamint a zafír csapágyazású 8,6”-os alumínium hangkar biztosítja. A készülék a Plug&Play jelzőt valóra váltva szuper könnyen installálható, mivel a tűnyomást és az anti-skatinget is előre beállították rajta a Pro-Ject figyelmes szakemberei. A tányér meghajtásáról alacsony vibrációjú szinkron motor gondoskodik, a rezgésmentes környezet biztosítását pedig speciális lábak biztosítják. 

Az eukaliptusz és dió színekben kapható lemezjátszóban phono fokozat, előerősítő és 2×50 W teljesítményű végerősítő is helyet kapott, amely a lemezjátszó jelei mellett a Bluetooth kapcsolaton vagy a line RCA bemeneten keresztül érkező zenéket is megszólaltatja. A hátlapján lévő aranyozott csatlakozók között egy szett line record kimenetet is találunk. A Juke Box S2 a teljes körű komfort jegyében természetesen távvezérlővel is rendelkezik.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu