The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marantz SR6013 és SR5013 AV receiverek

A Marantz legújabb SR6013 és SR5013 AV receiverei a legújabb otthoni mozi technológiákat ötvözik a kiváló hangminőséggel. Mindkét modell esetében a gondos tervezés és a válogatott alkatrészek növelik a teljesítményt, miközben a készülékek olyan funkciókkal bővültek, melyeknek köszönhetően mind a zenék, mind a filmek megszólaltatása élvezetesebbé válik.

A két új receiver egyaránt kompatibilis a legmodernebb 3D-s hangformátumokkal, Etherneten illetve Wi-Fi hálózaton keresztüli átfogó hálózati és internetes zenei jelátvitelre is képesek, és - a HEOS integrációval - a zenét akár a teljes multi-room audio rendszerekkel is megoszthatjuk rajtuk keresztül.

SR6013: a legmodernebb formátumok, akár 11.2-csatornás surround, hálózati streaming és multi-room

Az SR6013 kilenc csatornányi, egyenként 185 W teljesítményű erősítőjével és kettős mélynyomó kimenetével a Dolby Atmos és DTS:X / DTS Virtual:X hanganyagokból is kihozza, amit lehet, emellett pedig akár 11.2-csatornás üzemmódra is bővíthető a még teljesebb és erőteljesebb hangzás érdekében.

Nem kevesebb, mint nyolc HDMI bemenettel - köztük egy az előlapon - és három kimenettel rendelkezik, kezeli az összes legújabb és jövőbeli 4K video formátumot - 4K/60Hz teljes jeltovábbítás, 4:4:4 szín felbontás, HDR és BT.2020, valamint Dolby Vision kompatibilitás és a Hybrid Log Gamma funkció jellemzik. Ezen felül az SR6013 képes a hagyományos régebbi video formátumok 1080p és 4k Ultra HD (60Hz) felbontásra való felskálázására, az analóg video bemenetek HDMI-re konvertálásával. Az SR6013 támogatja az eARC-t is az egyszerűbb nagyfelbontású, házi-mozi hang csatlakozásokhoz.

A rugalmas surround hangerősítés leegyszerűsíti a teljes 3D audio installációkat, beleértve a 11-csatornás DTS:X konfigurációkat, és az 5.1.2, 5.1.4, 7.1.2 vagy 7.1.4 csatornás Dolby Atmos installációkat. Az összetett, több hangsugárzós rendszer beállítását és vezérlését leegyszerűsíti az SR6013 Audyssey MultEQ XT32 automatikus kalibráció, valamint az Audyssey Dynamic Volume, az LFC, az EQ HT és a Dynamic EQ, valamint a beépített telepítő segédprogram és a fejlett grafikus felhasználói felület. A receiver az Audyssey alkalmazással is használható a további surround beállítások és a hangsugárzók / helyiségek kompenzációjának további testre szabásához, így a felhasználó tökéletes hangzást érhet el bármilyen térben, valamint a receivert egy hálózaton keresztül is beállíthatja a webes felület használatával.

Az ultra-nagy felbontású zeneszámok lejátszása lehetséges a hálózati tárolóból vagy az USB meghajtókból, emellett az SR6013 képes elérni a streaming szolgáltatásokat is - többek között a Deezer-t, az Internet rádiót, a Spotify Connect-et és a Tidal-t. A beépített Bluetooth és AirPlay2 kapcsolatok által lehetővé válik a vezeték nélküli zene streaming a hordozható eszközökről és számítógépekről. A HEOS integráció azt jelenti, hogy a készülék képes együttműködni más HEOS-képes termékekkel is, a vezeték nélküli hangszóróktól kezdve a távoli erősítőkig és receiverekig, hogy egy teljes multi-room zenei rendszert hozzon létre, mely a HEOS alkalmazásból vezérelhető. Azokban az országokban, ahol az Alexa támogatott, az Alexa HEOS képesség hangvezérlést is biztosít az SR6013 számára.

Természetesen, mint minden Marantz készülék esetében, az AV receivereknél is kiemelt fontosságú a kiváló a hangminőség, ezért az SR6013 minden egyes csatornája teljesen diszkrét amplifikációval készült a cég Current Feedback Circuitry áramkörének és a Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) legújabb verziójának alkalmazásával. A Cirrus négymagos processzort a digitális jelfeldolgozáshoz használják, és minden egyes csatornán nagy teljesítményű AK4458 32 bites átalakítók találhatók. Az SR6013 két optikai és két koaxiális digitális audio, valamint egy sor analóg bemenettel rendelkezik - beleértve a mozgó mágneses Phono bemenetet is analóg lemezjátszó csatlakoztatásához.

A receiver a Marantz Intelligent ECO rendszer által környezetbarát készüléknek mondható, amely alapértelmezettként az Auto üzemmódra van állítva, de természetesen testre szabható a felhasználó igényeinek megfelelően. A modell rendelkezik a beépített HEOS modullal és egy HDMI Zone 2 kimenettel, amely egy másik helyiségben lévő képernyőt táplálhat.

SR6013 - főbb jellemzők:

• 9.2 csatornás AV receiver / 11 csatornás jelfeldolgozás
• 185 W-os erősítő csatornánként
• 8 HDMI bemenet és 3 kimenet 4K Ultra HD (60Hz) funkcióval és 4K (50 / 60Hz) felskálázással
• 11.2 csatornára bővíthető, minden csatornán előfok kimenettel
• 3D-s hangzás a Dolby Atmos és a DTS:X / Virtual:X által
• Audyssey MultEQ XT32, Dinamikus Hangerő és Dinamikus EQ; kompatibilis az Audyssey alkalmazással
• Zenelejátszás akár DSD5.6 MHz-ig, plusz Deezer, Internet rádió, Spotify Connect és Tidal
• USB audio bemenet a frontlapon
• Beépített HEOS multi-room
• A fő funkciók Alexa hangvezérlése (ha elérhető) a HEOS Home Entertainment képességgel, firmware frissítéssel
• Marantz Remote app vezérlés
• Bluetooth és Apple AirPlay2 vezeték nélküli zene streaming
• Marantz Current Feedback technológia és HDAM-ok, külön DAC mindegyik csatornára
• Mozgó mágneses Phono áramkör bakelit lemezjátszóhoz
• 2,4 / 5 GHz-es Wi-Fi a jobb minőségű átvitelhez a zsúfolt vezeték nélküli környezetekben
• Könnyű beállítás és vezérlés, valamint energiatakarék intelligens ECO mód

marantz sr5013 sg front

SR5013: 7.2 csatornás receiver a Dolby Atmos / DTS:X, hi-res streaminghez és multi-roomhoz

Azok számára, akik nem igénylik a teljes 9.2 vagy 11.2 csatornás surround hangélményt, az SR5013 egyszerűbb konfigurációt kínál 7.2 csatornás kivitelben, de így is támogathatja a Dolby Atmos és a DTS:X rendszert a hét csatornányi 180 W-os diszkrét erősítővel, a Dolby Atmos hangszóró kiépítést akár 5.1.2 csatornával, vagy DTS:X 2.1.2, 3.1.2 vagy 4.1.2 konfigurációban. Az SR6013-hoz hasonlóan nyolc HDMI bemenettel rendelkezik, a jövőképes 4K video támogatással, 4K Ultra HD (30/25/24 Hz) felbontással a régi video forrásokhoz, míg a két HDMI kimenete lehetővé teszi két képernyő (pl. TV és projektor) párhuzamos csatlakoztatását.

Teljes zenelejátszási képességgel is rendelkezik, a 192 kHz /24 bites és DSD 5.6 fájlok kezelése akár hálózati csatlakozással, akár USB-n keresztül is lehetséges, valamint hozzáférést biztosít a Deezer, az Internet rádió, a Spotify Connect és a Tidal szolgáltatásaihoz. A beépített HEOS modul lehetővé teszi az SR5013 integrálását egy teljes multi-room audio rendszerbe, melyet a HEOS alkalmazással vezérelhet. Szintén jelen van a beépített Bluetooth és AirPlay 2, valamint az Ethernet és a Wi-Fi hálózati képesség is.

Az Audyssey MultEQ XT Audyssey Dinamikus Hangerő és Dinamikus EQ is rendelkezésre áll, és az SR6013-hoz hasonlóan az SR5013 is a legújabb Marantz HDAM-okat használja az audio jelúton. AK4458 32 bites digitál-analóg konverterek dolgoznak az összes csatornán, és széleskörű digitális és analóg bemenetekkel rendelkezik, melyek nközött egy MM phono bemenetet is találunk.

SR5013 - főbb jellemzők:

Mint az SR6013, kivéve:
• 7.2 csatornás receiver / 7 csatornás jelfeldolgozás
• 7×180 W-os erősítő csatornánként
• Két HDMI kimenet TV és projektor táplálására, 4K Ultra HD (30/25/24 Hz) felkonvertálással
• Audyssey MultEQ XT Audyssey Dinamikus Hangerővel és Dinamikus EQ-val

A Marantz SR6013 és SR5013 modellek 2018 augusztusában fekete és ezüst-arany színekben lesznek elérhetők a Marantz szakkereskedésekben.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu