The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon CEOL N10 mini rendszer

Nyár végén érkezik a Denon legújabb life-style Hálózati Zene Rendszere, a CEOL N10 Hi-Fi CD-Receiver. Az új CEOL N10 az elmúlt négy CEOL széria alapjaira épül, az Amazon Alexa hangvezérlés kompatibilitásnak és a HEOS technológiának köszönhetően pedig lehetővé teszi a zökkenőmentes zene lejátszást az egész otthonban.

A nagyfelbontású zenék streamelése egyszerűbb talán már nem is lehetne, hiszen a készülék számos lehetőséget kínál a NAS (Network Attached Storage), a számítógépek, a mobil eszközök és az internet összekötésével Wi-Fi-n, Ethernet-en, Airplay 2-n, Bluetooth-on vagy USB-n keresztül. A CEOL széles körű zenei streaming szolgáltatásokat is támogat, mint például a Spotify és a Tidal, de természetesen az internetes rádiók is elérhetők vele a hagyományos FM/AM tunerek mellett. A tervezők a klasszikus fizikai adathordozókról sem feledkeztek meg, így beépített CD-lejátszó is található a rendszerben.

Ízlésesen minimalista kialakításának köszönhetően a CEOL N10 egyszerű geometriai formákkal rendelkezik, amelyek élvonalbeli technológiákat rejtenek a készülékházban. A középpontban az újonnan kifejlesztett, megvilágított touch-panel vezérlő díszíti a készülék tetejét, ami lehetővé teszi az intuitív, gyors vezérlést anélkül, hogy megtörné a kecses kivitelt. Újdonságként a CEOL rendszer mostantól már elérhető stílusos szürke, valamint elegáns fehér és fekete színekben is, a kellemes látványt az új, továbbfejlesztett OLED kijelző teszi teljessé.

A készülék belvilágát az alapoktól kezdődően a minőségi hi-fi hangzás megvalósításának érdekében tervezték meg. Az erőteljes digitális erősítő beépített digitális EQ-jelfeldolgozással is rendelkezik, amelyet kifejezetten a Denon SC-N10 két-utas hangsugárzó rendszer hangminőségének optimalizálására terveztek. Az elegáns hangsugárzókat a Denon hi-fi örökségének szem előtt tartásával alkották meg egy minőségi 12 cm-es mély/középsugárzó és egy 30 mm-es nagyfelbontású magassugárzó kombinációjaként, valamint egy olyan hangváltó hálózattal, amely válogatott alkatrészeket tartalmaz a természetes hangzás érdekében.


Főbb jellemzők
• Kifinomult, elegáns kialakítás, minimális helyigény
• CD-lejátszó (WMA vagy MP3), AM / FM tuner és USB port
• Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2 és HEOS hálózati kapcsolat
• A zenék vezeték nélküli lejátszása a legnépszerűbb zenei szolgáltatásokból
• Amazon Alexa hang kompatibilitás
• Két optikai bemenet
• TV-vel kompatibilis bemeneti érzékelés az optikai bemeneteknél az automatikus bekapcsoláshoz, ha a TV-t bekapcsoljuk, Infravörös (IR) tanulási funkció a TV távirányítóhoz • Két-utas hangfalak 12 cm-es mélysugárzóval és 3 cm-es lágy dóm magassugárzóval
• HEOS teljes otthoni multi-room audio megoldás
• Tartós, kétrétegű, karcálló felső panel

A CEOL N10 és az opcionális hangszórók 2018 augusztusában lesznek elérhetőek a hivatalos Denon kiskereskedőknél.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu